Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 15. (szo)3.6 / 7 / 14kmKékestetőA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Tervezett időpont 2020 augusztus 15. szombat.

Kékestető az országunk csúcsa és egyben egyik apró klimatikus gyöngyszeme, ahol a kristálytiszta levegő alapjaira helyezett testmozgással egybekötött egészségmegőrzés széles kínálatát lehet kivitelezni. A természetben abszolválható sportok színes palettája miatt sokan érkeznek ide túracipőben, futócipőben, két keréken, aszfalton és terepen, síléccel, szánkóval. Mindezt hobbiból és elszántságból, vagy akár egy versenyen való részvétel miatt.

Az előző lehetőségekből kiindulva immár másodszor is versenyre hívunk ki titeket, amelyben ismételten keressük Kékestető 2020 terepfutó bajnokát.

A családias kis versenyen több távon lehet bizonyítani magunknak a rátermettségünket, a kitartásunkat egy kalandos erdei futással ötvözve. Mindez mellett Kékestető bajnoki címét is el lehet hozni az ország csúcsáról. A futó útvonal egy mesés igazi montán bükkös őserdőn is áthalad ez maga a csend birodalma, csupán a futócipőd halk surranását fogod hallani. Ez a terület fokozottan természetvédelem alatt áll, ezért nagyon fontos, hogy ne hagyd el, és ne dobd el a nem ide való tárgyaid.

A versenyre legfeljebb 100 versenyző nevezését tudjuk elfogadni.
Most pedig lássuk az egyes távokat!

Ravasz róka táv – 3,6 kilométer
Harapós farkas táv – 7 kilométer
Magányos farkas táv – 14 kilométer

További információk: https://kekesteto.hu/kekesteto-terepfuto-verseny/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük