Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. október 3. (szo)10kmBalatonvilágosTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

A Tettünk egy kört, együtt, veled, jólesett! "kistesója"-ként szervezünk egy 10 km-es jótékonysági kört Balatonvilágoson.
Azt vettük a fejünkbe, hogy szeretnénk meglepni 5 Idősek otthonát Magyarországon, akiknek decemberben egy-egy teljesen feldíszített 🎄🎄🎄🎄🎄 karácsonyfát vinnénk Adventkor. Így várjuk ezzel kapcsolatban a megkereséseket is, hol lenne a legjobb helyük... Most egy szép éremmel és egy szuper-több funkciós tollal sarkallunk benneteket jótékonykodásra, hogy Ti is részesei legyetek ennek a szívből jövő kezdeményezésünknek. A kör teljesíthető Balatonvilágoson október 3-án, illetve virtuálisan, hazai becsületkörben is futva, bringával vagy túrában, nordic, roller, göri ...
aki hazai körben kéri, annak bele van számolva az ajánlott postai küldemény díja. Kedvezmény van a több fős nevezőknek a helyszínre szólóan és a hazai körökben is. Az esemény házigazdája a Lavender Terasz. az út a Balaton partján vezet a kerékpáros úton. Az indulás nem lehet csoportos, így érkezési sorrendben tud minden helyszínre nevező rajtolni. Frissítésről mindenkinek magának kell gondoskodni. Ezt tervezzük, hogy akkor is meg tudjuk tartani, ha megtiltanák a tömegrendezvényeket... Az online nevezés elindult, de a díjbekérők augusztus 3-tól mennek, csak egyszer nevezzetek! Köszi!

Megosztás