Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
1 hét múlva2020. október 3. (szo)10kmBalatonvilágosTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

A Tettünk egy kört, együtt, veled, jólesett! "kistesója"-ként szervezünk egy 10 km-es jótékonysági kört Balatonvilágoson.
Azt vettük a fejünkbe, hogy szeretnénk meglepni 5 Idősek otthonát Magyarországon, akiknek decemberben egy-egy teljesen feldíszített 🎄🎄🎄🎄🎄 karácsonyfát vinnénk Adventkor. Így várjuk ezzel kapcsolatban a megkereséseket is, hol lenne a legjobb helyük... Most egy szép éremmel és egy szuper-több funkciós tollal sarkallunk benneteket jótékonykodásra, hogy Ti is részesei legyetek ennek a szívből jövő kezdeményezésünknek. A kör teljesíthető Balatonvilágoson október 3-án, illetve virtuálisan, hazai becsületkörben is futva, bringával vagy túrában, nordic, roller, göri ...
aki hazai körben kéri, annak bele van számolva az ajánlott postai küldemény díja. Kedvezmény van a több fős nevezőknek a helyszínre szólóan és a hazai körökben is. Az esemény házigazdája a Lavender Terasz. az út a Balaton partján vezet a kerékpáros úton. Az indulás nem lehet csoportos, így érkezési sorrendben tud minden helyszínre nevező rajtolni. Frissítésről mindenkinek magának kell gondoskodni. Ezt tervezzük, hogy akkor is meg tudjuk tartani, ha megtiltanák a tömegrendezvényeket... Az online nevezés elindult, de a díjbekérők augusztus 3-tól mennek, csak egyszer nevezzetek! Köszi!

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük