Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. június 24. (szo)3 / 8 / 21kmAbasárTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Részletes információ: https://www.matrasiszerviz.hu/versenyek/
Az abasári Sár-hegy a Mátra délnyugati kapuja, ahol az áthaladás rendkívül izgalmas. Rengeteg rejtély, és történet fűződik a kőgörgetegekhez a régi mezőgazdasági parcellák hoz. Az alapkőzeten csodálatos és változatos élővilág lakozik. Egyedülálló érzékszervi látványosságot nyújt a védett árvalányhaj virágzása a kakukkfű illata, és az abasári pincelabirintus klímája. A Sár-hegy csúcsról letekintve igazán grandiózus látvány kerül a szemünk elé. Mindezt bejárni, látni, az élményeket csilingelő éremmel hazavinni egy óriási élmény lehetőség.
Tarts velünk, ha bátor, kitartó, kalandra éhes spártai vér csordogál az ereidben, és próbáld ki ezt az izgalmas, nem mindennapi kihívást! Idén a futó nyomvonalba ismét beterveztük a pince labirintust.
A fantasztikus látványvilágú útvonalunk teljesítéséhez az akaratnak a fejünkben kell lennie. Legyél ismét a Sár-hegy kalandozó KIRÁLYA!!!
A verseny célja: A sárhegyi terepfutás népszerűsítése, egészségmegőrzési mozgásorientáció szempontok biztosítása. Sportos családi szabadidős kikapcsolódás garantált elektroszmog-mentes területen. Természeti értékeink megismerése.
Infó: https://www.matrasiszerviz.hu/versenyek/

Megosztás