Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. jún. 15. (hét)
2020. júl. 12. (vas)
28 napos1.6 / 5 / 10 / 21 / 42 / 51kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

KISS RUN 2020

Nevezés ITT : https://bit.ly/3hqvV9N

Az édes csók több száz formát ölthet, és attól függ, hogy kitől kapjuk.
Barátok, szülők, gyermekek vagy egy szenvedélyes romantikus csók a partnerünknek címezve. A Nemzetközi Csóknapnak fontos helye van a naptárunkban is. 2003 óta július 6-án ünnepeljük. Mi is megemlékezünk róla, mi mással, mint egészséges mozgással!!
A mitológia szerint a csókolózás szokása az ókori Görögországból származik. Az antropológia professzora, Vaughn Bryant szerint az első erotikus nyelvcsókra nem Franciaországban, hanem Indiában, 1500-ban került sor. A nyilvános csókolózást csak az ókori rómaiak vezették be. Sok kultúrában azonban ez még ma is tiltott a nyilvánosság előtt.

A KISS RUN egy futó esemény:
✔ ahol tulajdonképpen egyedül futsz, de mindannyian együtt futunk,
✔ ahol az idő, a hely és a jelenlegi teljesítmény nem meghatározó,
✔ ahol a célok kitűzésével, az eredmények elérésével és a jutalom elérésével nem veszel el a családodtól annyi időt, mintha valahová el kellene utaznod, vagy az eredményt a családdal együtt érheted el akkor, amikor mindenkinek megfelel,
✔ ahol még mindig a biztonságos és egészséges mozgásról van szó, akár önállóan, akár egy engedélyezett kis csoportban,
✔ ahol minden teljesített kitűzött cél előkészít Téged a (lehet, hogy az első) NAGY versenyedre.
✔ ahol az ár mindig szimbolikus és soha nem korlátozó.

Részletek:
➡ a nevezésre (ugyanakkor a futásra) 2020. június 15-től 2020.július12-én éjfélig kerül sor,
➡ választási lehetőségek: futás, nordic walking vagy séta a következő távokon: 1 mérföld, 5 km, 10 km, ½ maraton (21,097 km), maraton (42,195 km) és ultra maraton 51 km.
➡ ezt a kihívást folytathatod, ha egy szép éremmel megajándékozol egy közeli személyt, gyermeket vagy barátot és regisztrálod Őket. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a távolságot, függetlenül attól, hogy futni fognak-e, vagy egy élénk sétát tesznek, mint például a "nordic walking", vagy családi sétát és elküldöd az e-mail címüket. E-mail címükre értesítést kapnak: Egy közeli személy megajándékozott Téged – a Te neved, és hogy további információkért vegye fel a kapcsolatot veled. Maximálisan 3 további személyt ajándékozhatsz meg egy regisztrációs lapon.
➡ Az esemény nem versenyszerű, mindenki, aki teljesíti a saját kihívását, nyerő!! Örülni fogunk, ha elküldöd a futó teljesítményedet és fényképeidet, és hozzáadod azokat az eseményhez a KISS RUN FB oldalára https://www.facebook.com/events/288008412355478/

Ha akarod, de nem kötelező, felírhatod a teljesítményedet az eredménylistára, tölts fel egy "képernyőképet" egy futó alkalmazásból, és részesévé válsz az eredménylistának. Az eredménylista azok számára készül, akik futásban vesznek részt a rendezvényen.
➡ Minden regisztrált vagy tehetséges résztvevő egy gyönyörű emlékérmet kap a postafiókjába 2020. augusztus 15-ig. A megajándékozott résztvevők az érmet annak a személynek a postafiókjában kapják meg, akitől az ajándékot kapták és majd Ő fogja Nekik átadni. :)
Várjuk az összes futást és puszit!!

A csók és a futás egyedülálló párosítása ITT: https://runportal.hu/kiss-run/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük