Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. jún. 15. (hét)
2020. júl. 12. (vas)
28 napos1.6 / 5 / 10 / 21 / 42 / 51kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

KISS RUN 2020

Nevezés ITT : https://bit.ly/3hqvV9N

Az édes csók több száz formát ölthet, és attól függ, hogy kitől kapjuk.
Barátok, szülők, gyermekek vagy egy szenvedélyes romantikus csók a partnerünknek címezve. A Nemzetközi Csóknapnak fontos helye van a naptárunkban is. 2003 óta július 6-án ünnepeljük. Mi is megemlékezünk róla, mi mással, mint egészséges mozgással!!
A mitológia szerint a csókolózás szokása az ókori Görögországból származik. Az antropológia professzora, Vaughn Bryant szerint az első erotikus nyelvcsókra nem Franciaországban, hanem Indiában, 1500-ban került sor. A nyilvános csókolózást csak az ókori rómaiak vezették be. Sok kultúrában azonban ez még ma is tiltott a nyilvánosság előtt.

A KISS RUN egy futó esemény:
✔ ahol tulajdonképpen egyedül futsz, de mindannyian együtt futunk,
✔ ahol az idő, a hely és a jelenlegi teljesítmény nem meghatározó,
✔ ahol a célok kitűzésével, az eredmények elérésével és a jutalom elérésével nem veszel el a családodtól annyi időt, mintha valahová el kellene utaznod, vagy az eredményt a családdal együtt érheted el akkor, amikor mindenkinek megfelel,
✔ ahol még mindig a biztonságos és egészséges mozgásról van szó, akár önállóan, akár egy engedélyezett kis csoportban,
✔ ahol minden teljesített kitűzött cél előkészít Téged a (lehet, hogy az első) NAGY versenyedre.
✔ ahol az ár mindig szimbolikus és soha nem korlátozó.

Részletek:
➡ a nevezésre (ugyanakkor a futásra) 2020. június 15-től 2020.július12-én éjfélig kerül sor,
➡ választási lehetőségek: futás, nordic walking vagy séta a következő távokon: 1 mérföld, 5 km, 10 km, ½ maraton (21,097 km), maraton (42,195 km) és ultra maraton 51 km.
➡ ezt a kihívást folytathatod, ha egy szép éremmel megajándékozol egy közeli személyt, gyermeket vagy barátot és regisztrálod Őket. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a távolságot, függetlenül attól, hogy futni fognak-e, vagy egy élénk sétát tesznek, mint például a "nordic walking", vagy családi sétát és elküldöd az e-mail címüket. E-mail címükre értesítést kapnak: Egy közeli személy megajándékozott Téged – a Te neved, és hogy további információkért vegye fel a kapcsolatot veled. Maximálisan 3 további személyt ajándékozhatsz meg egy regisztrációs lapon.
➡ Az esemény nem versenyszerű, mindenki, aki teljesíti a saját kihívását, nyerő!! Örülni fogunk, ha elküldöd a futó teljesítményedet és fényképeidet, és hozzáadod azokat az eseményhez a KISS RUN FB oldalára https://www.facebook.com/events/288008412355478/

Ha akarod, de nem kötelező, felírhatod a teljesítményedet az eredménylistára, tölts fel egy "képernyőképet" egy futó alkalmazásból, és részesévé válsz az eredménylistának. Az eredménylista azok számára készül, akik futásban vesznek részt a rendezvényen.
➡ Minden regisztrált vagy tehetséges résztvevő egy gyönyörű emlékérmet kap a postafiókjába 2020. augusztus 15-ig. A megajándékozott résztvevők az érmet annak a személynek a postafiókjában kapják meg, akitől az ajándékot kapták és majd Ő fogja Nekik átadni. :)
Várjuk az összes futást és puszit!!

A csók és a futás egyedülálló párosítása ITT: https://runportal.hu/kiss-run/

Megosztás