Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. január 21. (vas), 10:00kb. 18kmMartonvásárTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Egy éve lesz a Verónai busztragédiának, amely balesetben 17 gyerek és felnőtt vesztette életét. Gyertek emlékezzünk együtt, de nem csak őreájuk, hanem minden szeretett családtagotokra, barátotokra aki elment már közületek. Egy szál gyertyát gyújtunk, majd futunk, gyalogolunk egyet közösen. Az esemény során megemlékezünk és pénzadományt gyűjtünk kedves, jó barátunk, alapító tagunk, Süle József családja számára, aki 2018 január 2-án ment el közülünk.
Ha van elég jelentkező, két csapatban megyünk. A gyalog csapat kb. 11 km-t, a futó csapat 18 km-t fog megtenni (kb. +/-1-2 km:)). Az útvonal nem lesz jelölve, együtt fogunk haladni, pontosabban lesz egy gyorsabb és egy lassabb futó csapat, mind a kettőben helyismerettel rendelkező futóval. Gyerekek számára a futás túl hosszú lesz, a gyaloglás viszont jó lehet, de melegen kell majd öltözni! Az eseményt a Havasi Gyopár SE szervezi. Várható, hogy testvér egyesületek is rész fognak venni az eseményen, a SZVISE- Százhalombattáról, a Family Tree- Székesfehérvárról.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük