Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. február 13. (pén), 19:00nincs adatBudapest, Sun Palace FitneszTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Minden PÉNTEKEN Közösségi City Trail futás a KözösségiSport szervezésében!

Ha már egy ideje gondolkozol valamilyen mozgásforma elkezdésén, de eddig nem tudtad, milyen sportnak kezdj neki, és főként hogy hogyan, akkor itt a helyed!

A city trail más néven városi futás, amikor is Budapest különböző pontjain végighaladva, akár a belvárosban, akár a környező hegyeken futjuk végig az előre kijelölt távot,mindezt sötétedés után, így a látvány is plusz élményt ad a mozgás szépsége mellett.

Ez egy közösségi jellegű futás, tehát mindenkit bevárós tempóban halad, csoportosan, pihenőkkel beiktatva, mindezt a kivilágított Budapest látványa mellett.

Vedd hát a futócipődet és némi meleg ruhát, és csatlakozz hozzánk! :)

A helyszín, ahonnan a futás indul, a Sun Palace Fitness Óbudán, ahol ingyenes lehetőség van az átöltözésre egy számunkra biztosított kisteremben, ahol a ruhákat is ott lehet hagyni a futás idejére.
Valmint érkezhetsz már átöltözve is, ha úgy kényelmesebb.

A recepción gyülekezünk, ahol mindenki kap egy belépőkártyát, amivel igénybe lehet venni az átöltözésre kapott, kifejezetten a KözösségiSport számára fentartott termet. Egyéb szolgáltatásokat ezzel a kártyával nem lehet használatba venni.

Helyszín:
Sun Palace Fitness (1034 Budapest, Nagyszombat u. 1. Bejárat az Árpád fejedelem útja felől)

Időpont: 2015.02.13. Péntek
Gyülekező: 18:30
Start: 19:00

Az útvonal a későbbiekben kerül kijelölésre!

VáRUNk mindenkit sok szerettel! :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük