Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 17. (ked)nincs adatBudapest, Margit-szigetTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Csatlakozz a SUHANJ! keddi közösségi edzéséhez, osszuk meg egymással a mozgás örömét! Ha futnál, de nincs kivel, ha motivációt keresel, de eddig elkerült, gyere és eddz a SUHANJ! csapatával, melyben fogyatékkal élő és ép futók együtt küzdenek saját határaik ledöntéséért.

Fogyatékkal élőként csatlakoznál, kísérőre, futókocsira vagy handbike-ra van szükséged? Segítünk, csak írj itt, vagy dobj mailt a suhanj@suhanj.hu címre.

Menetrend:
- Letennéd a cuccod edzés előtt, vagy zuhanyozni szeretnél futás után? Várunk 17:30-kor a Suhanj Fitness-ben (XIII. kerület, Tátra utca 6.) és innen indulunk közösen 17:40-kor a margitszigeti Hajós Uszodához.
- Ha egyből futni jönnél, találkozzunk a Hajós Uszoda előtt 17:55-kor.
- Csapatfotó: 18:00 órakor
- Közös futás kezdése: 18:05 órától.

Légy tekintettel a többiekre, érkezz pontosan!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük