Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2018. december 1. (szo), 10:0010-15kmDömörkapuTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Van jobb dolgod december 1-én, mint dolgozni! Fuss velünk egy kiadósat a Pilis- és Visegrádi-hegység ismert és kevésbé ismert ösvényein!

Tervezett táv: 10-15 km, kb. 400-450 m szintkülönbséggel

Tervezett útvonal: Dömörkapu Rengeteg Büfé - Körösi Csoma Sándor emlékmű – Lajosforrás – Tölgyikrek - igény szerint egy kis meglepetés kanyar jelzetlen ösvényeken - Sikárosi-rét - Bükkös-patak völgye- Dömörkapu Rengeteg Büfé

Tervezett program: 10:00-11:30 közösségi futás, 11:30-11:45 sebek nyalogatása, átöltözés, táplálék és folyadék egyéni vételezése a büfében, 11:45-12:15 kötetlen beszélgetés Szőke Norberttel (futocipoteszt.hu) a (terep)futócipők 2019-es trendjeiről.

Tervezett tempó: Nem túl szuszogós, de azért futni fogunk... 😊 A Sikárosi-réttől jellemzően lejt az útvonal, aki szeretne tempót futni, innen megteheti.

Hasznos információk:
- A Rengeteg Büfé beltéri befogadó kapacitása korlátozott, hozz magaddal melegváltóruhát!
- Parkolási: Dömörkapu Rengeteg Büfénél csak korlátozott számban férnek el autók. Célszerű tovább hajtani a dömörkapui vízesésénél található nagy parkolóba, majd 400-500 m-t visszagyalogolni/futni a büféig, de itt az eseménynél szervezhettek telekocsis lehetőségeket is.
- Öltözési lehetőség: a Büfé „romkocsma” jellegű, de a raktárban átöltözési lehetőség biztosított. Aki a helyszínen szeretne átöltözni, érkezzen hamarabb, a futás pontosan 10:00-kor indul! Mosdó a büfében rendelkezésre áll.
- Ajánlott felszerelés: mobiltelefon feltöltött állapotban, terepfutócipő, időjárásnak megfelelő futóöltözék, cserezokni (!), mert elképzelhető, hogy a táv végén átgázolunk a patakon (száraz lábbal is kivitelezhető, csak úgy lassabb).
- Étkezés, frissítés: önellátó, eseményen nem biztosítunk frissítőpontot. A büfében vízvételi lehetőség biztosított. A futás után a büfében történő fogyasztás egyénileg intézendő. Korlátozott mennyiségben Ethicsport géleket biztosítunk a helyszínen.
Várunk mindenkit szeretettel!

Dunakanyar Hegyisport Team & futocipoteszt.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük