Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 5. (sze)9-10kmBudapest, Farkas-erdőTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Sziasztok,

Hónap első szerdája, tehát éjszakai közösségi futás:
Táv: kb. 9-10 km.
Útvonal: TBD (terv: Hármashatárhegyi Panoráma kör)

Találkozás: Vasas Jégcentrum 19:30-kor (és közösen megyünk autóval ) vagy 20:00-kor a HármasHatárHegyen, a Fenyőgyöngye étteremnél (itt: https://goo.gl/maps/d41P2HSnoCb69H436)

Indulás: 20:10. (ha a résztvevők többsége azt szeretné, akkor napnyugtához igazítva Guckler Károly kilátó vagy Árpád kilátó. napnyugta időpontja: 20:12)
Tempó: Egymást bevárva, 6:30 - 7:00 perc/km, de alkalmazkodva a résztvevőkhöz.
Ha kevesebbet bírsz / babakocsival leszel / nincs lámpád / stb. akkor jelezd nekünk.

Jövőbeli tervekkel kapcsolatban:
-páratlan hónapokban a Farkas-erdőben, a Krokodil-körön futunk (vagy közvetlen közelében, tehát pl. a "Kacsa" útvonal ekkor is szóba jöhet)
-páros hónapokban elkalandozunk a Krokodil körtől távolabbra is. És itt nem csak az útvonal, de a kiindulási pont is változni fog.Alapvetően autóval a Krokodil-körtől 30 percen belül elérhető pontokról fogunk indulni. Akinek autós fuvarra van szüksége, az jelezze, s megszervezzük.Helyszíntervek: , Fóti Somlyó (június), HármasHatárHegy Panoráma kör (augusztus), Prédikálószék a pilisszentlászlói autóút felöl vagy Kevély (október), Kevély (október),Karácsonyi vásárok /vagy bármi más ami kimaradt évközben (december)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük