Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2021. június 20. (vas)nincs adatBudapest, Farkas-erdőTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Terephendiverseny a káposztásmegyeri Farkaserdőben - 2021 [Június]
VÉGRE ÚJRA , DE A MEGSZOTKOTT , RÉGI IDŐPONTBAN: 2021-ben - a Krokodilfutás 5. évében - továbbra is minden hónap HARMADIK vasárnapján (amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi)
Részletek:
http://krokodilfutas.hu/versenykiiras
A verseny célja: tempótól és távtól (megtett körök számától) függetlenül mindig 10:15-ös célbeérkezést kell megcélozni! +-10 perces toleranciával számolunk, vagy 10:05 és 10:25 közötti célbaérkezéseket tekintjük érvényesnek. Ezen időintervallumon kívül célbaérkezéseket nem regisztrálunk.
Minden futás előtt van lehetősége minden futónak megadni az aktuális rajtidőpontot, hogy minden egyes alkalommal minél nagyobb eséllyel megközelíthető legyen a 10:15-ös célbaérkezés! Ezért minden egyes hendijelentkezéskor ki kell választani a kívánt rajtidőpontot itt:
http://krokodilfutas.hu/hendijelentkezes
Ranglista eredmények: http://krokodilfutas.hu/ranglista
Az útvonal mentén irányjelző nyílak találhatóak a fákon (és a néha a földön is) , de más útvonal jelzést általában nem tervezünk használni (írányító személyek és szalagok NEM lesznek), ezért mindenképpen javasoljuk az útvonal előzetes bejárását legalább egyszer.
A rajt/cél terület az erdő közepén lévő piknikező helynél lesz (a facebook oldal profilképe is ezen a helyen készült, a Google térkép is ismeri már a rajt/cél területet: https://goo.gl/maps/goD2HT9mwnrvoLME6)
A nyílt útvonal tehát azt jelenti, hogy az útvonal nem lesz lezárva és biztosítva (semmi sem indokolja, hiszen végig közútaktól mentes erdei ösvényeken halad), sétálók, túrázok, kutyasétáltatók, mókusok és mókuskergetők előfordulhatnak az útvonal mentén.

További videók a youtube-csatornánkon:
https://www.youtube.com/channel/UCoFwbWh1tlzzZHowey9342Q
https://www.facebook.com/krokodilfutas/app/212104595551052/

Információ a honlapon:
http://krokodilfutas.webnode.hu/krokodil-hendi/
Hátralévő idő:
http://krokodilfutas.hu/visszaszamlalas

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.