Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
több, mint 3 hét múlva2020. október 18. (vas)4.3 / 8.6 / 12.9 / 17.3 / 20.7kmBudapest, Farkas-erdőTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

5 Krokodil kör=kb. egy félmaratoni táv
(aki nagyon pontosan szeretne félmaratoni távot futni, annak az 5 Krokodil kört egy kb. 420 méteres hosszúságú "Bálna" körrel is ki kell egészítenie)
Hendikep indítással rajtolunk, vgyis a cél, hogy 10:15-re érkezzünk célba!!!
A havi hagyományos hendivel együtt rendezzük meg a futást, tehát 1,2,3 és 4 kör teljesítésére is lesz lehetőség!
A résztvétel ingyenes, de Krokodil kör regisztráció ajánlott.
Krokodil regisztrációval rendelkező futók a megszokott felületen tudnak jelentkezni a futásra a rajtidőpontjuk megadásával itt:
http://krokodilfutas.hu/hendijelentkezes

Aki nem rendelkezik Krokodilfutás regisztrációval (és nem is szeretne most regisztrálni), azok részére egy külön, egyszerűsített jelentkezést biztosítunk az alábbi Google Docs felületen keresztül, ahol mindössze egy nevet és rajtidőpontot (vagy rajtidőpont helyett tervezett futóidőt - amelyik kényelmesebben kalkulálható :)) szükséges megadni:
http://krokodilfutas.hu/felmaraton-jelentkezes

A rajtidőpontot mindenki saját magának egyénileg határozza meg, de tanácsot lehet kérni tőlünk! :) Ökölszabály szerint azt javasoljuk, hogy egy átlagos utcai félmaratonhoz képest +5-10%-kal hosszabb futásidővel érdemes számolni! (a Krokodil -kör kb. 20-25 méter szintkülönbséget tartalmaz, így 5 kör teljesítése esetén 100-125 méter szintkülönbséggel kell kalkulálni. Az útvonal: http://krokodilfutas.hu/kor

Versenykiírás:
Hagyományos hendi: http://krokodilfutas.hu/versenykiiras
Félmaraton tudnivalók: http://krokodilfutas.hu/felmaraton

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük