Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. január 8. (vas), 10:004.2kmBudapest, Farkas-erdőTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Ingyenes fapados terephendiverseny - teszt jelleggel :)
10:00 SZABADEDZÉS közös rajtolással 1 kör
10:45-től: hendikepp szerű rajt, a közös célbaérkezés reményében az egyéni rajtolási idő: 11:15 - [tervezett idő] (tehát aki pl. 30 perc alatt tervezi lefutni a kört, az 10:45-kor indul, aki 25 perc alatt, az 10:50-kor, stb ...].
Időmérés egyéni, az útvonal nyílt.
További infó, versenykiírás:
https://docs.google.com/document/d/1-77D17FR2YFlFR_P4apvWxSyXDoAnlatuUknYstVy-A/edit?usp=sharing

UPDATE / FRISSíTÉS:
Rajt időpont változatlan, annyi megjegyzéssel, hogy természetesen 10:45 előtti rajtolás is lehetséges azoknak, akik 30 perc feletti időt terveznek (tehát pl. 32 perces célidő esetén a rajtidőpont 11:15 - 32 perc, vagyis 10:43 perc.
Akik már regisztráltak futást a weboldalunkon (http://krokodilfutas.webnode.hu/eredmenyfeltoltes/) , azoknak a rajtidőpont az eddigi legjobb idejük alapján kerül meghatározásra, mÍg akik még nem küldtek be eredményt, azoknak a regisztrációkor megadott "tervezett" idő alapján. http://krokodilfutas.webnode.hu/jelentkezes-hendire/

A pontos időt tervezzük percenként jelezni az indulóknak, illetve megjeleníteni egy laptopméretű kijelzőn. Ha a saját órátok alapján szeretnétek indulni, akkor ehhez szinkronízáljátok az óráitokat:
https://time.is/hu/

A január 5-ig regisztrál futók részére rajtszámot is biztosítunk.
Az útvonal mentén irányjelző nyílak találhatóak a fákon, de más útvonal jelzést nem tervezünk (írányító személyek, szallagok NEM lesznek), ezért mindenképpen javasoljuk az útvonal előzetes bejárást legalább egyszer.
A rajt/cél terület az erdő közepén lévő piknikező helynél lesz (a facebook oldal profilképe is ezen a helyen készült).
A nyílt útvonal azt jelenti, hogy az útvonal nem lesz lezárva és biztosítva (semmi sem indokolja, hiszen végig közútaktól mentes erdei ösvényeken halad), sétálól, túrázok előfordulhatnak az útvonal mentén.

Megosztás