Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

futónaptár nyereményjáték nevezés

Futás info

futónaptár
vége2019. máj. 31. (pén)
2019. jún. 2. (vas)
3 napos0.5 / 3 / 5 / 8kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Kutyagoló-futam

Egy verseny melyre nem kell elutaznod nem kell tömegben teljesítened nincs szintidő és nincs semmilyen meghatározás csak a futás öröme!

Teljesítd a kiírt távok valamelyikét négylábú kedvenceddel és a verseny végén extra sorsoláson veszel részt melynek végén ha rád mosolyog a szerencse az általad választott kozmetikában egy teljes körű kényeztetést ajándékozunk hű partnerednek.

Természetesen nem csak kutyás futókat várunk!

Futásoddal a díjak begyűjtése mellett jótékony célt is szolgálsz hiszen bevételünk egy részét állatvédő szervezetnek ajánljuk fel. A pontos szervezet neve később kerül nyilvánosságra!

Futásod igazolása képpen csak futóapplikációd vagy futóórád képét kell elküldened nekünk vagy ha futópadon teljesíted távunk valamelyikét csak a kijelzőt kell lefotóznod és elküldened!

Nevezés kezdete: május 15.
Nevezési díj: 5000Ft/fő mely miden felmerülő költséget tartalmaz!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük