Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. február 5. (vas)4 / 8 / 12kmBudapest, Keresztúri erdőTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Trénerrel közös sportélmény a kutyá(i)ddal és hozzád hasonló gazdikkal nagyon szép és rendezett, erre hangolt környezetben.
Szeretettel várlak kutyáimmal, Zengővel és Bodzával, valamint a már kialakult futócsapattal, hogy fussunk egy jót a Keresztúri-erdőben! Egy kör ~4 km, általában 2-3 kört futunk, mindenki annyit, amennyi jól esik, ahogy mindenki a saját ritmusában is haladhat. A közös élmény a fontos, és hogy itt egy olyan fórumra is lelhetsz, ahol minden kutyával, futással, kutyával sportolással kapcsolatos kérdésedet, gondolatodat is megoszthatod.
Hasznos tippek: érdemes 9.20-kor megérkezni, hogy be tudjatok melegíteni egy rövid, egészségügyi sétával. Jó, ha tudsz hozni egy flakon vizet mindkettőtöknek és vizestálat, hogy a futás után tudjatok hidratálni. Továbbá kötelező a póráz használata, mert természetvédelmi területről van szó.
Szívesen látunk kutya nélkül is, ha éppen csak jó társaságra vágysz a futáshoz.
Facebook-csoportunk: https://www.facebook.com/groups/956803015213350.
Várlak nagy szeretettel Zengővel és Bodzával!

Vásári Melinda
mestertréner
Láthatatlan Póráz Módszer & Program
+36303393269
zengobongokutyakozpont@gmail.com
https://www.facebook.com/zengobongokutyakozpont
https://lathatatlanporaz.hu/trainer/Vasari_Melinda/

Megosztás