Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2022. február 6. (vas)nincs adatBudapest, RákoskeresztúrTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Trénerrel közös sportélmény a kutyá(i)ddal és hozzád hasonló gazdikkal nagyon szép és rendezett, erre hangolt környezetben.
Szeretettel várlak kutyáimmal, Zengővel és Bodzával minden vasárnap reggel 10 órakor, hogy fussunk egy jót együtt a Keresztúri-erdőben. Itt kiépített futókör várja a vendégeket, egy kör ~4 km. Mindenki a saját ritmusában haladhat, elöl Bodza húz (4.50-5.30 perc/km-rel), hátul Zengő kísér (6.00-7.30 perc/km-rel). A közös élmény a fontos, és hogy itt egy olyan fórumra is lelhetsz, ahol minden kutyával, futással, kutyával sportolással kapcsolatos kérdésedet, gondolatodat is megoszthatod.
Itt találod a parkolót, innen indulunk: https://goo.gl/maps/TTCWWxncSUG54riH7.
Hasznos tippek: érdemes 9.45-kor megérkezni, hogy be tudjatok melegíteni egy rövid, egészségügyi sétával. Jó, ha tudsz hozni egy flakon vizet mindkettőtöknek (vizes tál van helyben), hogy a futás után tudjatok hidratálni. Továbbá kötelező a póráz használata, mert természetvédelmi területről van szó. Szívesen látunk kutya nélkül is, ha éppen csak jó társaságra vágysz a futáshoz.
Várlak nagy szeretettel Zengővel és Bodzával!
Vásári Melinda
mestertréner
Láthatatlan Póráz Módszer & Program
+36303393269
zengobongokutyakozpont@gmail.com
https://www.facebook.com/zengobongokutyakozpont

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.