Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Prémium futónaptár

Igénylés

Futónaptár Facebook

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Dragon Race VII. akadályfutó verseny (2023-08-05)

Futás info

futónaptár
vége2022. november 19. (szo)7 / 10 / 11.5kmBudapest, Merzse-mocsárTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Trénerrel közös sportélmény a kutyá(i)ddal és hozzád hasonló gazdikkal nagyon szép és rendezett, erre hangolt környezetben.
Szeretettel várlak kutyáimmal, Zengővel és Bodzával, valamint a már kialakult futócsapattal, hogy fussunk egy jót Merzse-mocsárnál! Az első kör ~7km, és ha valaki még benevezne még egyre, akkor egy 3 vagy 4,5 km-es kört is lehet még futni. 😉 Mindenki a saját ritmusában haladhat. A közös élmény a fontos, és hogy itt egy olyan fórumra is lelhetsz, ahol minden kutyával, futással, kutyával sportolással kapcsolatos kérdésedet, gondolatodat is megoszthatod.
Parkolni lehet az Összekötő uttca és a Forrási dűlő találkozásánál, közvetlenül a vasúti átjáró után, innen indulunk: 47.46547328955613, 19.273213058019525.
Hasznos tippek: érdemes 9.20-kor megérkezni, hogy be tudjatok melegíteni egy rövid, egészségügyi sétával. Jó, ha tudsz hozni egy flakon vizet mindkettőtöknek és vizes tálat, hogy a futás után tudjatok hidratálni. Továbbá kötelező a póráz használata, mert természetvédelmi területről van szó.
Szívesen látunk kutya nélkül is, ha éppen csak jó társaságra vágysz a futáshoz.
Facebook-csoportunk: https://www.facebook.com/groups/956803015213350.
Várlak nagy szeretettel Zengővel és Bodzával!
Vásári Melinda
LPM&P Mestertréner
+36303393269
zengobongokutyakozpont@gmail.com
https://www.facebook.com/zengobongokutyakozpont
https://lathatatlanporaz.hu/trainer/Vasari_Melinda/

Megosztás