Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 2. (hét)nincs adatBudapest, VárosligetTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Ahogy megszokott, minden hónap első hétfőjén a Ligetkör Zseblámpás Futással a futás feltételeinek fejlesztésére hívjuk fel a figyelmet - különös tekintettel a közvilágítás helyzetére a Városligetben. Ezúttal már várhatóan téli hangulatban, az év utolsó közös futásával várunk mindenkit.

A program a szokásos: laza futás közben, zseblámpával a kézben bejárjuk a Városliget legsötétebb ösvényeit. Ráadásként közben hallhatok a tervezett városligeti futópálya építésének aktuális állapotáról is.

Indulás 20.00-kor az új futókörtől (az Asztana út kb. Jávor utcával szembeni szakasza). Egy kör kb 3,5 km hosszú, könnyű, laza tempóban futunk. Nem verseny - lényeg, hogy együtt legyünk.

Ha tetszik a program, osszátok meg az üzenőfalatokon, és hívjátok el barátaitokat is!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük