Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. december 12. (szo)7.2kmBélapátfalvaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Negyedik éve lát bennünket vendégül Bélapátfalva és a csodálatos Apátság, a sziklák tövében. Idén több kisebb változás lesz a lebonyolításban: egy pálya lesz, de az hosszabb és szintesebb, mint a korábbi (7200m 470m szint)
ezúttal túrázóként is rajthoz állhatsz, persze lesz szintidő 110 perc.
​VERSENYKÖZPONT ÚJ: Telekessy turistaház/vendégház a hegyek lábánál, Bélapátfalva és Mónosbél között, autóval megközelíthető. Itt szállást is foglalhattok: 2,4,5 ágyas szobák, a nevezettt futóknak és kísérőiknek 3500 Ft
Azt tervezem - ha lesz rá igény -, hogy előző este, pénteken, esti, fejlámpás közös kocogást tartunk a Gilitka kápolnához, remélhetőleg puha hóban és csillagfényes időben.
A pálya: az eddigi alappálya kiegészül egy ~2000 méteres bevezetővel a versenyközponttól az Apátságig és onnan föl a Bélkő tetejére.
~7300 méteres tereppálya, részben aszfaltos bányaúton, illetve jelzett turistaösvényeken. A szintkülönbség ~480 m.
nevezés a kalandfutas.hu oldalon

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük