Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. június 13. (szo)27.4kmCserszegtomajTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Magyarország Együtt Terepfutó Verseny

Az elmúlt hónapok mindannyiunkat szokatlan, sokszor kényelmetlen kihívások elé állítottak. A terepfutók számára ez nem annyira ismeretlen, bár a futás során mi választjuk a komfortzóna feszegetést. Szerintünk most már itt az ideje visszatérni a terepre, tettekhez folyamodni. Ezért szeretnénk minden érdeklődő futónak meghirdetni a Magyarország Együtt Terepfutó Versenyt a CserszegtomajFutás SE együttműködésével.

Az esemény célja, hogy elkezdjünk megint közösségi élményeket gyűjteni és pozitív hozzáállással, lendületesen indítsuk a nyarat. Versenyre hívunk maximum 35 fő nem környékbeli futót és 35 fő környékbeli* futót. A teljesítés mellett célunk, hogy új futókapcsolatok is születhessenek.

A verseny az Andrea Wellness Panzió támogatásával kerül megrendezésre és a rajt-cél zóna is a panzió területén kerül kialakításra. A nem környékbeli futók számára kedvezményes szállás ajánlatot kínál a panzió. A futást követően ünnepi díjkiosztó és vacsora vár minden indulóra és segítőre. A környék adottságai lehetőséget nyújtanak további hétvégi programokra.

A futásról:

Helyszín, dátum: Cserszegtomaj, Sümegi út 7. Andrea Wellness Panzió (szállás, rajt-cél, díjkiosztó és vacsora). 2020. június 13.

Megnyitó és technikai tájékoztató, rajtszám felvétel: 2020. június 13. szombat 8:30 – 9:25-ig

Rajt: 2020. június 13. szombat 9:30-tól egyesével 30 mp-ként a rajtlista alapján, amely a várható tempó szerint kerül kialakításra – 6:30 perc/km vagy felette, 6:30 p/km – 5:30 p/km, 5:30 p/km vagy alatta. Ezt a nevezésnél kell megadnia a futónak! Az indulási sorrend: a pályán több időt eltölteni tervezett futók a kezdik a versenyt.

Nevezési díj: nulla forint!

Regisztrálni 2020. június 10-én 12 óráig lehetséges. A nevezéseket a regisztráció beérkezésének sorrendje szerint kezeljük.
Nevezés: ( https://forms.gle/6pmaDxNohSuoXFfT7 )
Szállás információ:( https://forms.gle/88qJREWwLeUnybmv7 )

Indulók létszáma: maximum 35 fő szállást igénybe vevő futó (szállóvendég) és 35 fő környékbeli futó.

Pálya útvonala: Cserszegtomaj –Rezi vár – Cserszegtomaj, jelölve. Több szakaszon a VUT mentén. A hossza 27,4 km, a szint emelkedése ~650 m. Az útvonal kombinálja a térség valamennyi különböző arcát, kisebb településektől kezdve, az országutakon keresztül egészen az erdős ösvényekig. A pálya több szakasza Vadlán Ultra Terep verseny nyomvonalán halad, aki már indult ezen a pályán az tudja, hogy a Keszthelyi-hegység minden szépségét megismerheti és közel kerülhet önmagához is.:)

Frissítés: 8 km, 13 km, 20 km és a célban. Víz, isoital, banán, szőlőcukor.

Díjazás: 1. 2. 3. Női, Férfi, külön a szállóvendég és külön a helyi futók esetében. A szállóvendégek esetében szállásdíj kedvezmény 50-30-20%. A kedvezmény csak a jutalmazott szállásdíjára alkalmazható. A környékbeli futók esetében étteremi utalvány 20-15-10.e Ft értékben az Andrea Wellness Panzió felajánlásában.

Eredményhirdetés és ünnepi vacsora: 2020. június 13-án, szombaton a versenyt követően, várhatóan 18 órától, amelyre minden induló és segítő meghívást kap. Amennyiben valaki szeretne hozzátartozót is hozni, részükre 3.500 Ft/fő költséghozzájárulással kell számolni. Az érvényes egészségügyi szabályok szerint maximum 100 főt tudunk fogadni.

FONTOS! A maximum létszámnál (35-35 fő) nem tudunk több indulót fogadni. Amennyiben kevesebb, mint 15 fő szállóvendég nevez a futásra, nem kerül megrendezésre az esemény. 15 fő szállóvendég esetén is maximum 35 környékbeli futó nevezését tudjuk elfogadni. Kérjük a megértéseteket!

*Környékbeli futónak az számít, aki nem kér szállást az Andrea Wellness Panzióban
.
Szervező: Andrea Wellness Panzió (+36303155482), együttműködő partner CserszegtomajFutás SE (+36703377611)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük