Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. június 13. (szo)27.4kmCserszegtomajTovábbi infoCímke , , , , , ,

Az ingyenes címkével ellátott futásokon van olyan táv, ahol ingyenes / díjmentes a nevezés, de előfordulhat, hogy előzetes regisztrációhoz kötött, és / vagy csak gyerek / családi távokra vonatkozik.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Magyarország Együtt Terepfutó Verseny

Az elmúlt hónapok mindannyiunkat szokatlan, sokszor kényelmetlen kihívások elé állítottak. A terepfutók számára ez nem annyira ismeretlen, bár a futás során mi választjuk a komfortzóna feszegetést. Szerintünk most már itt az ideje visszatérni a terepre, tettekhez folyamodni. Ezért szeretnénk minden érdeklődő futónak meghirdetni a Magyarország Együtt Terepfutó Versenyt a CserszegtomajFutás SE együttműködésével.

Az esemény célja, hogy elkezdjünk megint közösségi élményeket gyűjteni és pozitív hozzáállással, lendületesen indítsuk a nyarat. Versenyre hívunk maximum 35 fő nem környékbeli futót és 35 fő környékbeli* futót. A teljesítés mellett célunk, hogy új futókapcsolatok is születhessenek.

A verseny az Andrea Wellness Panzió támogatásával kerül megrendezésre és a rajt-cél zóna is a panzió területén kerül kialakításra. A nem környékbeli futók számára kedvezményes szállás ajánlatot kínál a panzió. A futást követően ünnepi díjkiosztó és vacsora vár minden indulóra és segítőre. A környék adottságai lehetőséget nyújtanak további hétvégi programokra.

A futásról:

Helyszín, dátum: Cserszegtomaj, Sümegi út 7. Andrea Wellness Panzió (szállás, rajt-cél, díjkiosztó és vacsora). 2020. június 13.

Megnyitó és technikai tájékoztató, rajtszám felvétel: 2020. június 13. szombat 8:30 – 9:25-ig

Rajt: 2020. június 13. szombat 9:30-tól egyesével 30 mp-ként a rajtlista alapján, amely a várható tempó szerint kerül kialakításra – 6:30 perc/km vagy felette, 6:30 p/km – 5:30 p/km, 5:30 p/km vagy alatta. Ezt a nevezésnél kell megadnia a futónak! Az indulási sorrend: a pályán több időt eltölteni tervezett futók a kezdik a versenyt.

Nevezési díj: nulla forint!

Regisztrálni 2020. június 10-én 12 óráig lehetséges. A nevezéseket a regisztráció beérkezésének sorrendje szerint kezeljük.
Nevezés: ( https://forms.gle/6pmaDxNohSuoXFfT7 )
Szállás információ:( https://forms.gle/88qJREWwLeUnybmv7 )

Indulók létszáma: maximum 35 fő szállást igénybe vevő futó (szállóvendég) és 35 fő környékbeli futó.

Pálya útvonala: Cserszegtomaj –Rezi vár – Cserszegtomaj, jelölve. Több szakaszon a VUT mentén. A hossza 27,4 km, a szint emelkedése ~650 m. Az útvonal kombinálja a térség valamennyi különböző arcát, kisebb településektől kezdve, az országutakon keresztül egészen az erdős ösvényekig. A pálya több szakasza Vadlán Ultra Terep verseny nyomvonalán halad, aki már indult ezen a pályán az tudja, hogy a Keszthelyi-hegység minden szépségét megismerheti és közel kerülhet önmagához is.:)

Frissítés: 8 km, 13 km, 20 km és a célban. Víz, isoital, banán, szőlőcukor.

Díjazás: 1. 2. 3. Női, Férfi, külön a szállóvendég és külön a helyi futók esetében. A szállóvendégek esetében szállásdíj kedvezmény 50-30-20%. A kedvezmény csak a jutalmazott szállásdíjára alkalmazható. A környékbeli futók esetében étteremi utalvány 20-15-10.e Ft értékben az Andrea Wellness Panzió felajánlásában.

Eredményhirdetés és ünnepi vacsora: 2020. június 13-án, szombaton a versenyt követően, várhatóan 18 órától, amelyre minden induló és segítő meghívást kap. Amennyiben valaki szeretne hozzátartozót is hozni, részükre 3.500 Ft/fő költséghozzájárulással kell számolni. Az érvényes egészségügyi szabályok szerint maximum 100 főt tudunk fogadni.

FONTOS! A maximum létszámnál (35-35 fő) nem tudunk több indulót fogadni. Amennyiben kevesebb, mint 15 fő szállóvendég nevez a futásra, nem kerül megrendezésre az esemény. 15 fő szállóvendég esetén is maximum 35 környékbeli futó nevezését tudjuk elfogadni. Kérjük a megértéseteket!

*Környékbeli futónak az számít, aki nem kér szállást az Andrea Wellness Panzióban
.
Szervező: Andrea Wellness Panzió (+36303155482), együttműködő partner CserszegtomajFutás SE (+36703377611)

Megosztás