Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2021. június 12. (szo)nincs adatCserszegtomajTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Magyarország Együtt Terepfutó Verseny 2021
Az elmúlt hónapok mindannyiunkat szokatlan, sokszor kényelmetlen kihívások elé állítottak. A terepfutók számára ez nem annyira ismeretlen, bár a futás során mi választjuk a komfortzóna feszegetést. Szerintünk most már itt az ideje visszatérni a terepre, találkozni egymással!
2020-ban ezekkel a szavakkal indítottuk útjára ezt futó és egyben baráti eseményt. Ismét szeretnénk teret és terepet adni egy baráti futó versenynek.
Az Andrea Wellnes és Panzió meghirdeti a: Magyarország Együtt Terepfutó Versenyt a CserszegtomajFutás SE együttműködésével.
Az esemény célja, hogy elkezdjünk megint közösségi élményeket gyűjteni és pozitív hozzáállással, lendületesen indítsuk a nyarat. Versenyre hívunk maximum 35 fő nem környékbeli futót és 35 fő környékbeli* futót. A teljesítés mellett célunk, hogy új futókapcsolatok is születhessenek.
A verseny az Andrea Wellness Panzió támogatásával kerül megrendezésre és a rajt-cél zóna is a panzió területén kerül kialakításra. A nem környékbeli futók számára kedvezményes szállás ajánlatot kínál a panzió. A futást követően ünnepi díjkiosztó és vacsora vár minden indulóra és segítőre.
A verseny ideje alatt programokat biztosítunk a panzió területén a családoknak és barátoknak akik kijönnek támogatni a futókat. Időjárás függvényében ping-pong és tollaslabda bajnokság, gyerekeknek foci bajnokság. Az étteremben pedig palacsinta, gulyás és más finomságok kaphatóak ameddig a verseny zajlik. A környék adottságai lehetőséget nyújtanak további hétvégi programokra.
A futásról:
Helyszín, dátum: Cserszegtomaj, Sümegi út 7. Andrea Wellness Panzió (szállás, rajt-cél, díjkiosztó és vacsora). 2021. június 12.
Megnyitó és technikai tájékoztató, rajtszám felvétel: 2021. június 12. szombat 8:30 – 9:25-ig
Rajt: 2021. június 12. szombat 9:30-tól egyesével 30 mp-ként a rajtlista alapján, amely a várható tempó szerint kerül kialakításra – 6:30 perc/km vagy felette, 6:30 p/km – 5:30 p/km, 5:30 p/km vagy alatta. Ezt a nevezésnél kell megadnia a futónak! Az indulási sorrend: a pályán több időt eltölteni tervezett futók a kezdik a versenyt.
Költséghozzájárulás (frissítés, ünnepi vacsora, díjazás, szervezési költségek) a nevezett futóktól: 2.000 forint / versenyző.
Lemondás 2021. május 21-ig lehetséges, ebben az esetben visszautaljuk a költséghozzájárulást a lemondásban megjelölt számlaszámra.
Regisztrálni 2021. május 25-én 12 óráig lehetséges. A nevezéseket a regisztrációt követő költséghozzájárulás beérkezésének sorrendje szerint kezeljük.
Szállásfoglalás: http://www.andreapension.hu/csomagok
Nevezés: https://forms.gle/2zpATKQjHrZg2oLW8
Indulók létszáma: maximum 35 fő szállást igénybe vevő futó (szállóvendég) és 35 fő környékbeli futó. Összesen 70 fő futó. 🏃🏼‍♀️🏃‍♂️
Pálya útvonala: Cserszegtomaj –Rezi vár – Cserszegtomaj, jelölve. Több szakaszon a VUT mentén. A hossza 27,4 km, a szint emelkedése ~750 m. Az útvonal kombinálja a térség valamennyi különböző arcát, kisebb településektől kezdve, az országutakon keresztül egészen az erdős ösvényekig. A pálya több szakasza Vadlán Ultra Terep verseny nyomvonalán halad, aki már indult ezen a pályán az tudja, hogy a Keszthelyi-hegység minden szépségét megismerheti és közel kerülhet önmagához is.🙂
Frissítés: 10 km, 13 km, 20 km és a célban. Víz, isoital, banán, szőlőcukor.
Kulacsról, poháról Neked kell gondoskodnod! Mi adjuk a belevalót!
Díjazás: 1. 2. 3. Női, Férfi, külön a szállóvendég és külön a helyi futók esetében.
A szállóvendégek esetében szállásdíj kedvezmény 50-30-20% egy jövőbeli foglalásra vagy az esemény idejére alatt foglalt szállásra. A kedvezmény csak a jutalmazott szállásdíjára alkalmazható az esemény ideje alatt, viszont felhasználható vagy ajándékozható egy egyéb jövőbeli foglalásnál is.
A környékbeli futók esetében éttermi utalvány 20-15-10.e Ft értékben az Andrea Wellness Panzió és a Napraforgó Étterem felajánlásában.
Eredményhirdetés és ünnepi vacsora: 2021. június 12-én , szombaton a versenyt követően, várhatóan 18 órától, amelyre minden induló és önkéntes segítő meghívást kap. Amennyiben valaki szeretne hozzátartozót, vendéget is hozni, részükre 4.000 Ft/fő költséghozzájárulással kell számolni. Létszám limit: az eseménykor érvényes egészségügyi szabályok szerint. (cca 100 fő) A vacsora része 1 pohár üdítő vagy sör. Az ezenfelüli ital fogyasztás fizetése egyénileg történik, mind a versenyzők, mind a segítők és a vendégek részéről.
FONTOS! A maximum létszámnál (35-35 fő) nem tudunk több indulót fogadni. Kérjük a megértéseteket!
*Környékbeli futónak az számít, aki nem kér szállást az Andrea Wellness Panzióban.
Az esemény az aktuális járványügyi szabályok alapján kerülhet megrendezésre. Bizakodunk!
Szervező: Andrea Wellness Panzió (+36303155482), együttműködő partner CserszegtomajFutás SE (+36703377611)

Megosztás