Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. június 12. (szo)nincs adatCserszegtomajTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Magyarország Együtt Terepfutó Verseny 2021
Az elmúlt hónapok mindannyiunkat szokatlan, sokszor kényelmetlen kihívások elé állítottak. A terepfutók számára ez nem annyira ismeretlen, bár a futás során mi választjuk a komfortzóna feszegetést. Szerintünk most már itt az ideje visszatérni a terepre, találkozni egymással!
2020-ban ezekkel a szavakkal indítottuk útjára ezt futó és egyben baráti eseményt. Ismét szeretnénk teret és terepet adni egy baráti futó versenynek.
Az Andrea Wellnes és Panzió meghirdeti a: Magyarország Együtt Terepfutó Versenyt a CserszegtomajFutás SE együttműködésével.
Az esemény célja, hogy elkezdjünk megint közösségi élményeket gyűjteni és pozitív hozzáállással, lendületesen indítsuk a nyarat. Versenyre hívunk maximum 35 fő nem környékbeli futót és 35 fő környékbeli* futót. A teljesítés mellett célunk, hogy új futókapcsolatok is születhessenek.
A verseny az Andrea Wellness Panzió támogatásával kerül megrendezésre és a rajt-cél zóna is a panzió területén kerül kialakításra. A nem környékbeli futók számára kedvezményes szállás ajánlatot kínál a panzió. A futást követően ünnepi díjkiosztó és vacsora vár minden indulóra és segítőre.
A verseny ideje alatt programokat biztosítunk a panzió területén a családoknak és barátoknak akik kijönnek támogatni a futókat. Időjárás függvényében ping-pong és tollaslabda bajnokság, gyerekeknek foci bajnokság. Az étteremben pedig palacsinta, gulyás és más finomságok kaphatóak ameddig a verseny zajlik. A környék adottságai lehetőséget nyújtanak további hétvégi programokra.
A futásról:
Helyszín, dátum: Cserszegtomaj, Sümegi út 7. Andrea Wellness Panzió (szállás, rajt-cél, díjkiosztó és vacsora). 2021. június 12.
Megnyitó és technikai tájékoztató, rajtszám felvétel: 2021. június 12. szombat 8:30 – 9:25-ig
Rajt: 2021. június 12. szombat 9:30-tól egyesével 30 mp-ként a rajtlista alapján, amely a várható tempó szerint kerül kialakításra – 6:30 perc/km vagy felette, 6:30 p/km – 5:30 p/km, 5:30 p/km vagy alatta. Ezt a nevezésnél kell megadnia a futónak! Az indulási sorrend: a pályán több időt eltölteni tervezett futók a kezdik a versenyt.
Költséghozzájárulás (frissítés, ünnepi vacsora, díjazás, szervezési költségek) a nevezett futóktól: 2.000 forint / versenyző.
Lemondás 2021. május 21-ig lehetséges, ebben az esetben visszautaljuk a költséghozzájárulást a lemondásban megjelölt számlaszámra.
Regisztrálni 2021. május 25-én 12 óráig lehetséges. A nevezéseket a regisztrációt követő költséghozzájárulás beérkezésének sorrendje szerint kezeljük.
Szállásfoglalás: http://www.andreapension.hu/csomagok
Nevezés: https://forms.gle/2zpATKQjHrZg2oLW8
Indulók létszáma: maximum 35 fő szállást igénybe vevő futó (szállóvendég) és 35 fő környékbeli futó. Összesen 70 fő futó. 🏃🏼‍♀️🏃‍♂️
Pálya útvonala: Cserszegtomaj –Rezi vár – Cserszegtomaj, jelölve. Több szakaszon a VUT mentén. A hossza 27,4 km, a szint emelkedése ~750 m. Az útvonal kombinálja a térség valamennyi különböző arcát, kisebb településektől kezdve, az országutakon keresztül egészen az erdős ösvényekig. A pálya több szakasza Vadlán Ultra Terep verseny nyomvonalán halad, aki már indult ezen a pályán az tudja, hogy a Keszthelyi-hegység minden szépségét megismerheti és közel kerülhet önmagához is.🙂
Frissítés: 10 km, 13 km, 20 km és a célban. Víz, isoital, banán, szőlőcukor.
Kulacsról, poháról Neked kell gondoskodnod! Mi adjuk a belevalót!
Díjazás: 1. 2. 3. Női, Férfi, külön a szállóvendég és külön a helyi futók esetében.
A szállóvendégek esetében szállásdíj kedvezmény 50-30-20% egy jövőbeli foglalásra vagy az esemény idejére alatt foglalt szállásra. A kedvezmény csak a jutalmazott szállásdíjára alkalmazható az esemény ideje alatt, viszont felhasználható vagy ajándékozható egy egyéb jövőbeli foglalásnál is.
A környékbeli futók esetében éttermi utalvány 20-15-10.e Ft értékben az Andrea Wellness Panzió és a Napraforgó Étterem felajánlásában.
Eredményhirdetés és ünnepi vacsora: 2021. június 12-én , szombaton a versenyt követően, várhatóan 18 órától, amelyre minden induló és önkéntes segítő meghívást kap. Amennyiben valaki szeretne hozzátartozót, vendéget is hozni, részükre 4.000 Ft/fő költséghozzájárulással kell számolni. Létszám limit: az eseménykor érvényes egészségügyi szabályok szerint. (cca 100 fő) A vacsora része 1 pohár üdítő vagy sör. Az ezenfelüli ital fogyasztás fizetése egyénileg történik, mind a versenyzők, mind a segítők és a vendégek részéről.
FONTOS! A maximum létszámnál (35-35 fő) nem tudunk több indulót fogadni. Kérjük a megértéseteket!
*Környékbeli futónak az számít, aki nem kér szállást az Andrea Wellness Panzióban.
Az esemény az aktuális járványügyi szabályok alapján kerülhet megrendezésre. Bizakodunk!
Szervező: Andrea Wellness Panzió (+36303155482), együttműködő partner CserszegtomajFutás SE (+36703377611)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük