Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
További infoCímke , ,

Sok teljesítménytúra futva is teljesíthető. Ezeket nem mindig jelzik külön, olyan is van, ahol mindig, de olyan is, ahol csak kérésre lehet indulni, illetve van, hogy megadják, hogy az egyes ellenőrző pontok milyen tempóra nyitnak, és abból derül ki, hogy lehet futni is.

Ha valaki teljesítménytúrán fut, főleg, ha nem a mezőny elejéről indul, számoljon azzal, hogy lassabb társakkal is találkozhat, és pl. egy egy nyomos ösvényen ilyenkor sem illik letúrni másokat!

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Várunk minden túrázni és futni vágyót 2020. április 18-án a gödöllői dombság déli részére, a MASZAT SE által immáron közel egy éve létrehozott QR kódos útjai közül a 33 km hosszú útvonalának teljesítésére. Rendhagyó módon ez alkalommal egy közös indulással illetve a QR kódok helyén frissítőállomással várjuk a teljesítőket.
Minden teljesítőnek egy oklevelet és emlékkitűzőt biztosítunk, illetve kedvezményesen vásárolható a MaszatMaraton távjának befutóérme 2500 Ft.-helyett 2000 Ft.-ért a helyszínen.

A 33 km hosszú útvonal +520 m szintemelkedést rejt.
60 MTSZ pontot ér.

TALÁLKOZÁS, INDULÁS: A maglódi DECATHLON áruház előtt.

nevezési díj: 1.500 Ft.-
előnevezéssel 1.000 Ft.- melyet az alábbi űrlap kitöltésével ill. a nevezési díj beküldésével véglegesítünk.
https://forms.gle/94f9STeoX1ZGywi46

Az útvonalról és minden egyéb részletről FONTOS információkat itt olvashatsz, illetve ha szeretnél időmérést, itt is kell regisztrálnod:
http://maszatmaraton.hu

Helyszíni regisztráció 7:30- 8:50
Futók indítása: 8:00-8:30
Túrázók indítása: 8:30-9:00

Üdvözlettel
A szervezők

Megosztás