Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. október 23. (vas)6-7kmBudapest, Műegyetem rakpartTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Sziasztok!
Októberben sem hagyunk senkit Ma Is Futok közösségi futás nélkül, itt a MIFutunk 3.! Újabb lehetőség, hogy találkozz a csoport tagjaival, viszonozd az online likeokat egy offline pacsival. Szeretnénk most is veletek futni egyet Budapesten, kerüljünk közösen a városi forgatagban. Találkozzunk vasárnap reggel, a BME előtti nagy parkolónál, a Műegyetem rakpartnál és kicsit csipás szemmel, de boldogan nekiindulunk, egymást motiválva Eper vezetésével. A táv 6-7 kilométer közöttre tehető. Tervek szerint felmegyünk a Budai Várba egy kép erejéig, de mindent nem szeretnénk elárulni.
Ja és van még egy egy szuper hírünk, ha futócipő vásárlás előtt állsz, vagy kipróbálnál egy új aszfaltos cipőt, akkor itt van még egy indok, hogy elgyere, mert a Salomon csapata elhozza a legújabb aszfalt kollekcióját és ingyenes tesztelési lehetőséget biztosít. Próbáld ki te is!
Egy kis infó a tesztelhető cipőkről:
Salomon Glide Max
Amikor az aszfalt futás új értelmet nyer, ez a GLIDE MAX, egy pehelykönnyű, ultrapárnázott aszfalt futócipő. Vastagabb talpkialakítással és Energy Surge habszivacsréteggel a középtalpban a puha talajfogásért, és a könnyed elgördülésért, miközben a forradalmi R Camber technológia biztosítja a villámgyors elrugaszkodást. Kényelmes, kompakt futócipő a magabiztos teljesítményért, amely vékony hálós felsőrésszel és légáteresztő kialakításával garantáltan kellemes viselet.
Salomon Spectur
Könnyed lendület, dinamikus egyensúly, ez a vadonat új Spectur, melyben ötvöztük az összes innovációt a lehető legjobb teljesítmény érdekében. Az Energy Blade gondoskodik a lendületről, az Energy Surge a rugalmas energiavisszatérítést biztosítja, és a Reverse Camber, ami az egyedi geometrikus talpkialakítás kombinációjának köszönhetően extra gyorsaságot jelenti.
Ígérjük lassú futás lesz, mert a közös futásnál nem a tempó a lényeg, hanem az élmény! Beszélgetünk, ismerkedünk, praktikákat és tapasztalatokat cserélünk, közben pedig mozgunk egy kicsit! Ami tuti: Együtt futunk, együtt indulunk, együtt érkezünk.

Megosztás