Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 2. (szo), 15:00kb. 3.7kmBalatonfenyvesTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Idén is megrendezzük évzáró eseményünket, a Mikulás Futást. Rajt 15 órakor Imremajorból, a Hunyady Udvarból. Cél Balatonfenyvesen a Teke sörözőnél. A táv kb. 3,7 km, ami - ha futva nem megy - teljesíthető akár kerékpárral, rollerrel, görkorcsolyával is. Az első 50 helyszínen regisztráló futónak Mikulás sapkát adunk ajándékba. A célban forralt borral, teával, pogácsával várjuk a távot teljesítőket. A legszebb Mikulást, a legfiatalabb és legidősebb futót díjazzuk!
Imremajor a feldíszített Mikulás vonattal megközelíthető. Indulás Balatonfenyvesről 14.15-kor a GV állomásról. Futás előtt közös bemelegítés, majd rajt. A futókat a Mikulás indítja és fogadja a célban. Vigyázat! A távot teljesítő gyerekeket megajándékozzuk!
A rendezvény társszervezője a Majorka Alapítvány, aki már a rajt előtt meleg teával, a célban pedig pogácsával kedveskedik a résztvevőknek! És nekik köszönhetjük azt is, hogy a Mikulás - sok teendője ellenére - részt vesz a rendezvényünkön!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük