Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 8. (vas)max. 29kmAgárdTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Szeretnénk a hagyományt megtartani, Pók Janóék idén sajnos nem tudják megszervezni ezt az eseményt, ezért - velük is megbeszélve - úgy gondoltuk, hogy megszervezzük ezt a közösségi futást. Rajt és a cél Agárd, a szabad strand parkolója. A rajt időpontja 2019. December 08. 10:00. A tervezett irány Dinnyés felé, tehát az óra járásával megegyező irányba kerüljük meg a tavat.
Miután nagyon közeli az időpont, így “batyus” lesz az esemény, így frissítést, amit enni inni szeretnél, kérlek, hozz magaddal. Az útvonal mentén autóval biztosítunk mobil frissítési pontot, tehát nem kell cipekedni. A befutónál szeretnénk meleg teával várni benneteket, de kulacsot, poharat legyetek kedvesek hozni hozzá, kerüljük az egyszer használatos poharak használatát. A táv nagyjából 29 km, de ha szólsz nekünk, hogy ne keressünk, bárhol visszafordulhatsz akár társaságban, így akár rövidebbet is futhatsz.
Az esemény közösségi futás, nem verseny! Rendőri biztosítás nem lesz! A mindenkori KRESZ szabályok betartására és egymásra figyeljünk, az eseményen mindenki saját felelősségre vesz részt! Várunk szeretettel! :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük