Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 17. (vas), 10:15kb. 29.5kmAgárdTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Szia Mindenkinek!
Ahogy megígértem, íme a részletek:
-Rajt-cél: (a már megszokott helyen) az agárdi szabad strand nagy parkolója
Induljunk 10:15h-kor, a fővárosból vonattal érkezőket megsegítve.
-Táv: kb. 29.5km, ha az alábbi útvonalon megyünk
http://www.gmap-pedometer.com/?r=6426628
Hogy mire számíthattok!?
Először is ránk, házigazdákra, de nagyon.
Aztán:Aki autóval jön, ingyen parkolhat. Sajnos a megszokott illemhelyünket már fagytalanították, de nagyon bízom benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan az üzemeltetők most is segítenek rajtunk. Tisztelettel kérlek Benneteket, hogy használjátok a fent említett épületet!! (Persze amennyiben összejön) Kíméljük a környező házak telepített dísznövényeit….
Frissítés!!!Szeretném, ha mindenki gondoskodna magáról. Nem merem megígérni, hogy körben ott tudunk lenni. (Eddig még mindig összejött… :-) ) Az északi parton most csak két kúton (Pákozdon) lehet kulacsokat után tölteni.(Persze, ha addig nem fagynak be…) Természetesen az ügy még képlékeny. Kísérő autókból is megoldható a dolog, mint eddig. Az én kis Párom jóvoltából egy mozgó büfé már adott. Ha esetleg tudnátok még egy-két kocsival besegíteni, akkor nagyobb esélye volna, hogy mindenki legalább kétszer hozzáférjen majd a kánaánhoz. (ami ugye csak akkor valósulhat meg, ha előkerülnek majd a „batyuk”!!!) Természetesen a kör végén jöhet majd a már megszokott közös dőzsölés!! (Persze, ha marad mit bedőzsölni és lesz olyan fogásra képes végtagunk, ami nem fagyott le…. :-) )
Csak úgy megjegyzem, a hideg nem lehet akadály!!! A többi kellemetlen, az esetleges indokolt otthon maradást előidéző időjárási tényező kiküszöböléséről magam gondoskodom…. :-)
Jaj! Jaj! Majd elfeledtem!
Most sem lesz nevezési díj, hangosítás, rajtkapu, póló, belépő a fürdőbe és érem sem!
Valamint nem lesznek km. és útvonaljelzések, sőt lehet, hogy WC sem.
Tehát, ismét nem lesz semmi extra!!!
Viszont, remélhetően lesz újra egy jó napotok és a gyűjtésbe közel 30 kilométeretek.
Természetesen, ha sokan leszünk, akkor ismét bevállalom a „záróbusz” szerepét, hogy szükség esetén tudjak segíteni.
Még egy apróság. Nem kötelező, de elvárás :-) :-), hogy mikulás sityak legyen mindenkin. Az nem probléma, ha egyesek (gondolok itt magamra) idétlenül néznek majd ki benne!
Aki a fent említett elrettentő dolgok ellenére is mellettünk dönt, szeretettel várjuk!! Találkozzunk dec.17.-én vasárnap!
Üdv. Janó
(Ha esetleg kérdés volna itt is elértek: pokjano@gmail.com ill. 30/636-9906)

Szia Mindenkinek!

Részletek hamarosan, addig is arra kérlek Benneteket, csak az jelöljön aki valóban szeretne futni. (Jó volna tudnunk a várható létszámot.)

Üdv. Janó

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük