Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. október 13. (pén), 15:30nincs adatSzázhalombattaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A Hospice és Palliatív Ellátás Világnapja alkalmából közösségi megmozdulással és zenés műsorral hívjuk fel a figyelmet az életük végén járó, gyógyíthatatlan betegekre és ellátásuk fontosságára.
Az idei, tizenkettedik rendezvény egyben szolgálatunk 20 éves fennállásának is ünnepe, amely zenés sportrendezvénnyel, hozza mindannyiunkhoz közelebb az önkéntesség, a szerető gondoskodás, az emberi méltóság megőrzésének gondolatát.

A részvétel ingyenes, a futásra adományozható nevezési díj és a jótékonysági büfé teljes bevétele a Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgálat gondozottjainak ellátását fogja javítani.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük