Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. október 24. (szo)4 / 9kmNagygombosTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Sokat gondolkoztunk,hogy megszervezzük-e idén is hagyományos őszi versenyünket. Végül úgy döntöttünk, kötetlen formában, egy izgalmas közösségi futás keretén belül megtartjuk a rendezvényt!!! 🙂
Helyszínünk és állandó támogatónk immár harmadik alkalommal a Nagygombosi Borászat!
Útvonalunk kizárólag mezőgazdasági utakat érint kb. 9 és 4 km-es távon, melynek útvonala később kerül kijelölésre.
Minden résztvevő saját felelősségére vesz részt a rendezvényen, és megkérünk mindenkit, hogy csak teljesen egészségesen, maszkban érkezzen a helyszínre! (Futás közben nem kell viselni!)
Frissítésről mindenki magának gondoskodjon, futás után teával, forraltborral, zsíroskenyérrel vendégeljük meg a résztvevőket, ezért kérünk, hogy a környezetvédelem jegyében gondoskodjatok saját pohárról/bögréről! Kérünk jelezd részvételi szándékodat az "Ott leszek" gomb használatával! Várunk szeretettel!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük