Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. november 2. (szo)8 / 19kmHatvanTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Verseny információk:

A verseny időpontja: 2019. 11. 02. (szombat) 14:00
A verseny helyszíne: Nagygombosi Borászat
Cím: 3000 Hatvan-Nagygombos Hrsz.0464/40
Megközelítés: M3-as autópálya, 21-es számú főút Nagygombos elágazótól a pályáig kitáblázva.
Távok:
-Hosszú táv: ~18,8 km szintidő 3 óra
-Rövid táv: ~8 km szintidő NINCS
Szintemelkedés: Minden távon maximum 80 méter.
A pontos útvonal legkésőbb a verseny előtt 20 nappal a rendezvény Facebook oldalán kerül feltűntetésre.
Nevezési határidő: 2019. október 27.
A regisztráció akkor lép életbe, amennyiben az kifizetésre kerül. Helyszíni nevezésre korlátozott létszámban lesz lehetőség!
További információ a nevezéssel kapcsolatban az esemény facebook oldalán
Adataid megadásával regisztrálsz, további teendőkről e-mailben tájékoztatunk.
A nevezési díjat átutalással kell teljesítened, az ehhez szükséges adatokat megkapod a sikeres regisztrációt igazoló e-mailben. Kérjük, hogy a regisztrációt követő 72 órán belül teljesítsd az átutalást. Ha a befizető nem azonos a versenyzővel, kérjük a közlemény rovatban minden esetben feltüntetni a nevező(k) nevét, születési dátumát (év, hónap, nap).
Ha valami okból nem tudsz átutalással fizetni, készpénzben is befizetheted az összeget bármely bankfiókban. Ez esetben a Bank 425 Ft-os kezelési költséget számol fel, ezért a választott táv nevezési összegéhez adj hozzá +425 Ft-ot!
A nevezési díjat a következő számlára kérjük átutalni ( A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessétek fel a nevező személy(ek) nevé(ei)t, valamint a születési időt, lakhelyet (csak településnév)!):
MKB 10300002-10598986-49020018 Mustang Trail Team SE
A befizetések feldolgozása manuálisan történik. Az átutalás beérkezését követően két munkanapon belül a nevezési felületen frissítjük a jelentkezés állapotát, de legkésőbb az adott hét vasárnap estig.
Figyelem! Azokat a regisztrációkat töröljük, amelyek 72 órán belül nem kerülnek kifizetésre.
A nevezési díj tartalma:
Versenyen való részvétel
Rajtszám
Egyedi befutóérem
Közös bemelegítés
Korlátlan fogyasztás a frissítő pontokon (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, banán)
Egészségügyi biztosítás
Útvonal biztosítása személyzettel és irányjelző táblákkal
Csomagmegőrzés,
Zsíros kenyér a célban.
Időjárástól független buli, jó hangulat…
Lemondásra nincs lehetőség, pénzt nem áll módunkban visszautalni, de a nevezés átruházható!
Átnevezés másik távra írásban előzetesen a mustangtrailinfo@gmail.com email címen, vagy a helyszínen lehetséges. Hosszabb távra jelentkezés esetén a nevezési díj különbözetét ki kell fizetni átutalással legkésőbb október 27-ig (beérkezési határidő), vagy a helyszínen készpénzben. Rövidebb távra váltás esetén nincs lehetőségünk a különbözet visszafizetésére, kérjük megértéseteket!
A nevezési díj befizetése egyben a Hivatalos versenyzési feltételek és általános szabályokban foglaltak elfogadását is jelenti!
Számlával kapcsolatos tudnivalók:
A befizetett díjakról számlát állítunk ki, mely egyben a nevezés elfogadását is jelenti. A nevezési díjnak legkésőbb 2018. október. 27-ig be kell érkeznie! Számlát csakis a befizető nevére tudunk kiállítani. Amennyiben több nevezőnek egy a befizetője, minden esetben a befizető nevére készül el a számla.
Egyelőre 300 fő nevezését tudjuk elfogadni. Kiemelkedő érdeklődés esetén természetesen mindent megteszünk a létszámkeret bővítése érdekében, de egyelőre csak az első 300 fő indulása garantálható.
Nevezési díjjak és időszak:
Szeptember 20-tól Október 27-ig
Rövid táv: 1500-,
Hosszú táv: 2000-
Helyszíni nevezés korlátozott számban! 2
000-
Időmérés: Bruttó időmérés, stopper
Részvételi feltételek:
A versenyen bárki indulhat, amennyiben:
- elfogadja a verseny szabályait és etikáját
- ismeri a verseny sajátosságait, a választott táv hosszát, szintemelkedését, nehézségét és megfelelő felkészültséggel bír
- a verseny során fellépő pszichés, mentális, izomzati, emésztési problémáit egymaga képes megoldani, ill. tudomásul veszi, hogy ezen problémák megoldása nem a rendezők feladata.
Félig önellátó esemény:
A verseny félig önellátó – ez alatt azt értjük, hogy a résztvevő két frissítőpont közt önmagáról gondoskodik, fellépő problémáit egymaga oldja meg, valamint:
- az előírt kötelező felszerelést a verseny teljes ideje alatt magánál tartja
- a frissítőpontról úgy lép ki, hogy megbizonyosodott róla, elegendő élelmiszer és folyadék van nála a következő frissítőpontig
- kizárólag frissítőponton vesz igénybe személyes asszisztenciát
- a versenyre nem regisztrált személy nem kíséri az útvonalon.
Kötelező felszerelés:
Az előírt kötelező felszerelés az a minimum, amelyet minden résztvevőnek magánál kell tartania a verseny teljes ideje alatt. Ezen túl, mindenki az egyéni igényének megfelelően egészíti ki saját felszerelését.
A verseny ideje alatt a pályabírók bármikor ellenőrizhetik a kötelező felszerelés meglétét. Az a résztvevő, aki az ellenőrzést akadályozza vagy megtagadja, azonnali kizárásra kerül. A kötelező felszerelést a dobogósoknál a célba érést követően automatikusan ellenőrizzük.
Kötelező felszerelés személyenként:
* minden távon azonos *
- Mobiltelefon, bekapcsolt állapotban.
- Fényképes igazolvány.
- Minimum fél literes víztartály és pohár, vagy minimum fél literes kulacs.
- A versenyen a környezetvédelem jegyében, nem használunk papírpoharat kulacsba, saját pohárba tudunk frissítőt tölteni.
Elsősegély:
A verseny időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó áll készenlétben. A résztvevőknek azonban tudomásul kell venniük, hogy a terep jellege, adottságai miatt az elsősegélynyújtó kijutása egy esetleges sérülés helyszínére időigényes lehet. Minden résztvevőnek kötelessége kiemelten ügyelni saját és a többi résztvevő testi épségére, és ha szükséges, segítenie az esetleg balesetet szenvedett sporttársának.
A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

Megosztás