Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt még mindig szigor van a rendezvényeket tekintve, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. november 2. (szo)8 / 19kmHatvanTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Verseny információk:

A verseny időpontja: 2019. 11. 02. (szombat) 14:00
A verseny helyszíne: Nagygombosi Borászat
Cím: 3000 Hatvan-Nagygombos Hrsz.0464/40
Megközelítés: M3-as autópálya, 21-es számú főút Nagygombos elágazótól a pályáig kitáblázva.
Távok:
-Hosszú táv: ~18,8 km szintidő 3 óra
-Rövid táv: ~8 km szintidő NINCS
Szintemelkedés: Minden távon maximum 80 méter.
A pontos útvonal legkésőbb a verseny előtt 20 nappal a rendezvény Facebook oldalán kerül feltűntetésre.
Nevezési határidő: 2019. október 27.
A regisztráció akkor lép életbe, amennyiben az kifizetésre kerül. Helyszíni nevezésre korlátozott létszámban lesz lehetőség!
További információ a nevezéssel kapcsolatban az esemény facebook oldalán
Adataid megadásával regisztrálsz, további teendőkről e-mailben tájékoztatunk.
A nevezési díjat átutalással kell teljesítened, az ehhez szükséges adatokat megkapod a sikeres regisztrációt igazoló e-mailben. Kérjük, hogy a regisztrációt követő 72 órán belül teljesítsd az átutalást. Ha a befizető nem azonos a versenyzővel, kérjük a közlemény rovatban minden esetben feltüntetni a nevező(k) nevét, születési dátumát (év, hónap, nap).
Ha valami okból nem tudsz átutalással fizetni, készpénzben is befizetheted az összeget bármely bankfiókban. Ez esetben a Bank 425 Ft-os kezelési költséget számol fel, ezért a választott táv nevezési összegéhez adj hozzá +425 Ft-ot!
A nevezési díjat a következő számlára kérjük átutalni ( A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessétek fel a nevező személy(ek) nevé(ei)t, valamint a születési időt, lakhelyet (csak településnév)!):
MKB 10300002-10598986-49020018 Mustang Trail Team SE
A befizetések feldolgozása manuálisan történik. Az átutalás beérkezését követően két munkanapon belül a nevezési felületen frissítjük a jelentkezés állapotát, de legkésőbb az adott hét vasárnap estig.
Figyelem! Azokat a regisztrációkat töröljük, amelyek 72 órán belül nem kerülnek kifizetésre.
A nevezési díj tartalma:
Versenyen való részvétel
Rajtszám
Egyedi befutóérem
Közös bemelegítés
Korlátlan fogyasztás a frissítő pontokon (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, banán)
Egészségügyi biztosítás
Útvonal biztosítása személyzettel és irányjelző táblákkal
Csomagmegőrzés,
Zsíros kenyér a célban.
Időjárástól független buli, jó hangulat…
Lemondásra nincs lehetőség, pénzt nem áll módunkban visszautalni, de a nevezés átruházható!
Átnevezés másik távra írásban előzetesen a mustangtrailinfo@gmail.com email címen, vagy a helyszínen lehetséges. Hosszabb távra jelentkezés esetén a nevezési díj különbözetét ki kell fizetni átutalással legkésőbb október 27-ig (beérkezési határidő), vagy a helyszínen készpénzben. Rövidebb távra váltás esetén nincs lehetőségünk a különbözet visszafizetésére, kérjük megértéseteket!
A nevezési díj befizetése egyben a Hivatalos versenyzési feltételek és általános szabályokban foglaltak elfogadását is jelenti!
Számlával kapcsolatos tudnivalók:
A befizetett díjakról számlát állítunk ki, mely egyben a nevezés elfogadását is jelenti. A nevezési díjnak legkésőbb 2018. október. 27-ig be kell érkeznie! Számlát csakis a befizető nevére tudunk kiállítani. Amennyiben több nevezőnek egy a befizetője, minden esetben a befizető nevére készül el a számla.
Egyelőre 300 fő nevezését tudjuk elfogadni. Kiemelkedő érdeklődés esetén természetesen mindent megteszünk a létszámkeret bővítése érdekében, de egyelőre csak az első 300 fő indulása garantálható.
Nevezési díjjak és időszak:
Szeptember 20-tól Október 27-ig
Rövid táv: 1500-,
Hosszú táv: 2000-
Helyszíni nevezés korlátozott számban! 2
000-
Időmérés: Bruttó időmérés, stopper
Részvételi feltételek:
A versenyen bárki indulhat, amennyiben:
- elfogadja a verseny szabályait és etikáját
- ismeri a verseny sajátosságait, a választott táv hosszát, szintemelkedését, nehézségét és megfelelő felkészültséggel bír
- a verseny során fellépő pszichés, mentális, izomzati, emésztési problémáit egymaga képes megoldani, ill. tudomásul veszi, hogy ezen problémák megoldása nem a rendezők feladata.
Félig önellátó esemény:
A verseny félig önellátó – ez alatt azt értjük, hogy a résztvevő két frissítőpont közt önmagáról gondoskodik, fellépő problémáit egymaga oldja meg, valamint:
- az előírt kötelező felszerelést a verseny teljes ideje alatt magánál tartja
- a frissítőpontról úgy lép ki, hogy megbizonyosodott róla, elegendő élelmiszer és folyadék van nála a következő frissítőpontig
- kizárólag frissítőponton vesz igénybe személyes asszisztenciát
- a versenyre nem regisztrált személy nem kíséri az útvonalon.
Kötelező felszerelés:
Az előírt kötelező felszerelés az a minimum, amelyet minden résztvevőnek magánál kell tartania a verseny teljes ideje alatt. Ezen túl, mindenki az egyéni igényének megfelelően egészíti ki saját felszerelését.
A verseny ideje alatt a pályabírók bármikor ellenőrizhetik a kötelező felszerelés meglétét. Az a résztvevő, aki az ellenőrzést akadályozza vagy megtagadja, azonnali kizárásra kerül. A kötelező felszerelést a dobogósoknál a célba érést követően automatikusan ellenőrizzük.
Kötelező felszerelés személyenként:
* minden távon azonos *
- Mobiltelefon, bekapcsolt állapotban.
- Fényképes igazolvány.
- Minimum fél literes víztartály és pohár, vagy minimum fél literes kulacs.
- A versenyen a környezetvédelem jegyében, nem használunk papírpoharat kulacsba, saját pohárba tudunk frissítőt tölteni.
Elsősegély:
A verseny időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó áll készenlétben. A résztvevőknek azonban tudomásul kell venniük, hogy a terep jellege, adottságai miatt az elsősegélynyújtó kijutása egy esetleges sérülés helyszínére időigényes lehet. Minden résztvevőnek kötelessége kiemelten ügyelni saját és a többi résztvevő testi épségére, és ha szükséges, segítenie az esetleg balesetet szenvedett sporttársának.
A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük