Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. szeptember 30. (vas), 10:008 / 18.8kmNagygombosTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Ha mindig nézed a terepfutók csodás képeit, és szívesen kimerészkednél te is a természetbe futni, de eddig nem merted, akkor itt az alkalom. A terepfutás változatos, izgalmas, lelkileg feltölt, és sokan mondják, hogy ez a futás legszebb műfaja. A Mustang Trail egyszerre biztosít számodra kényelmet, biztonságot és belekóstolhatsz, milyen érzés járatlan utakon, vad tájon futni. Enyhe emelkedőkön és változatos terepviszonyokon teheted próbára magad. Garantáltan jó élményekben és fantasztikus lelki utazásban lehet részed, ha engeded, hogy tested megszállja a vad mustang lovak szelleme és együtt szárnyaljatok szabadon. Ne azzal törődj, hogy mennyi idő alatt teljesítetted a távot, és hányszor álltál meg, hanem koncentrálj a helyre és élvezd ki ezt a csodás időtöltést, de természetesen az időmérésről gondoskodunk, hogy később kielemezhesd mire voltál képes.

--

Verseny információk (©Terepfutas.hu)

A verseny időpontja: 2018. 09. 30. (vasárnap) 10:00
A verseny helyszíne: Vad Ló Ranch Nagygombos
Cím: 3000 Hatvan-Nagygombos Hrsz.10750 Megközelítés: M3-as autópálya, 21-es számú főút Nagygombos elágazótól a pályáig kitáblázva.

http://www.magyarszallastudakozo.hu/…

Távok és időpontok:
- Hosszú táv: 18,8 km 10:00 szintidő 3 óra
- Rövid táv: 8 km 10:30 szintidő 1,5 óra
Szintemelkedés: Minden távon maximum 50 méter. A pontos útvonal legkésőbb a verseny előtt 20 nappal a rendezvény honlapján és a facebook oldalán kerül feltűntetésre.

Nevezési határidő: 2018. szeptember 23. A regisztráció akkor lép életbe, amennyiben az kifizetésre kerül. Helyszíni nevezésre korlátozott létszámban lesz lehetőség!

További információ a nevezéssel kapcsolatban hamarosan weboldalunkon.

Adataid megadásával regisztrálsz, ami után neved megjelenik a regisztrált versenyzők között. A sikeres regisztrációról ellenőrző e-mailt kapsz.
A nevezési díjat átutalással kell teljesítened, az ehhez szükséges adatokat megkapod a sikeres regisztrációt igazoló e-mailben. Kérjük, hogy a regisztrációt követő 72 órán belül teljesítsd az átutalást. Ha a befizető nem azonos a versenyzővel, kérjük a közlemény rovatban minden esetben feltüntetni a nevező(k) nevét, születési dátumát (év, hónap, nap).

Ha valami okból nem tudsz átutalással fizetni, készpénzben is befizetheted az összeget bármely bankfiókban. Ez esetben a Bank 425 Ft-os kezelési költséget számol fel, ezért a választott táv nevezési összegéhez adj hozzá +425 Ft-ot!

A nevezési díjat a következő számlára kérjük átutalni ( A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessétek fel a nevező személy(ek) nevé(ei)t, valamint a születési időt, lakhelyet (csak településnév)!):

MKB 10300002-10613936-49020020 Dining Universal Backer Kft.

A befizetések feldolgozása manuálisan történik. Az átutalás beérkezését követően két munkanapon belül a nevezési felületen frissítjük a jelentkezés állapotát, de legkésőbb az adott hét vasárnap estig. Nevezésed akkor válik érvényessé, ha a regisztrációs listán a neved mellett megjelent a zöld pipa.
Figyelem! Azokat a regisztrációkat töröljük, amelyek 72 órán belül nem kerülnek kifizetésre.

A nevezési díj tartalma:
-Versenyen való részvétel
-Rajtszám
-Chip-es időmérés a Köridő által
-Egyedi befutóérem
-Közös bemelegítés
-Távok 1-3 helyezettjeinek díjazása, külön a hölgyek és férfiak – BioTechUSA ajándékcsomag
-Korlátlan fogyasztás a frissítő pontokon (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, banán)
-Egészségügyi biztosítás
-Útvonal biztosítása személyzettel és irányjelző táblákkal
-Itiner.
-Csomagmegőrzés, zuhanyzási lehetőség és meleg étel a célban.
-Nyárvégi, buli, jó hangulat…
Lemondásra nincs lehetőség, pénzt nem áll módunkban visszautalni, de a nevezés átruházható!

Átnevezés másik távra írásban előzetesen a mustangtrailinfo@gmail.com email címen, vagy a helyszínen lehetséges. Hosszabb távra jelentkezés esetén a nevezési díj különbözetét ki kell fizetni átutalással legkésőbb szeptember 23-ig (beérkezési határidő), vagy a helyszínen készpénzben. Rövidebb távra váltás esetén nincs lehetőségünk a különbözet visszafizetésére, kérjük megértéseteket!

A nevezési díj befizetése egyben a Hivatalos versenyzési feltételek és általános szabályokban foglaltak elfogadását is jelenti!

Számlával kapcsolatos tudnivalók:
A befizetett díjakról számlát küldünk, mely egyben a nevezés elfogadását is jelenti. A nevezési díjnak legkésőbb 2018. 09. 23-ig be kell érkeznie! Számlát csakis a befizető nevére tudunk kiállítani. Amennyiben több nevezőnek egy a befizetője, minden esetben a befizető nevére készül el a számla.
Egyelőre 300 fő nevezését tudjuk elfogadni. Kiemelkedő érdeklődés esetén természetesen mindent megteszünk a létszámkeret bővítése érdekében, de egyelőre csak az első 300 fő indulása garantálható.

Nevezési díjak:
Nevezési időszak: (Rövid táv / Hosszú táv)
Július 22-től Augusztus 12-ig:
4000- / 4500- Ft
Augusztus 13-tól Szeptember 2-ig:
5000- / 5500- Ft
Szeptember 2-től Szeptember 23-ig:
6000- / 6500- Ft
Helyszíni nevezés korlátozott számban: 6500-

Időmérés: Evo Chip Hungary

Rajtcsomag tartalma:
- időmérő chip
- Rajtszám (4db biztosító tűvel)

Részvételi feltételek: (©Terepfutas.hu)
A versenyen bárki indulhat, amennyiben:
- elfogadja a verseny szabályait és etikáját
- ismeri a verseny sajátosságait, a választott táv hosszát, szintemelkedését, nehézségét és megfelelő felkészültséggel bír
- a verseny során fellépő pszichés, mentális, izomzati, emésztési problémáit egymaga képes megoldani, ill. tudomásul veszi, hogy ezen problémák megoldása nem a rendezők feladata.

Félig önellátó esemény:
A verseny félig önellátó – ez alatt azt értjük, hogy a résztvevő két frissítőpont közt önmagáról gondoskodik, fellépő problémáit egymaga oldja meg, valamint:
- az előírt kötelező felszerelést a verseny teljes ideje alatt magánál tartja
- a frissítőpontról úgy lép ki, hogy megbizonyosodott róla, elegendő élelmiszer és folyadék van nála a következő frissítőpontig
- kizárólag frissítőponton vesz igénybe személyes asszisztenciát
- a versenyre nem regisztrált személy nem kíséri az útvonalon.

Kötelező felszerelés:
Az előírt kötelező felszerelés az a minimum, amelyet minden résztvevőnek magánál kell tartania a verseny teljes ideje alatt. Ezen túl, mindenki az egyéni igényének megfelelően egészíti ki saját felszerelését.
A verseny ideje alatt a pályabírók bármikor ellenőrizhetik a kötelező felszerelés meglétét. Az a résztvevő, aki az ellenőrzést akadályozza vagy megtagadja, azonnali kizárásra kerül. A kötelező felszerelést a dobogósoknál a célba érést követően automatikusan ellenőrizzük.
Kötelező felszerelés személyenként:
* minden távon azonos *
- Mobiltelefon, bekapcsolt állapotban.
- Fényképes igazolvány.
- Minimum fél literes víztartály és pohár, vagy minimum fél literes kulacs.
- A versenyen a környezetvédelem jegyében, nem használunk papírpoharat kulacsba, saját pohárba tudunk frissítőt tölteni.

Elsősegély:
A verseny időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó áll készenlétben. A résztvevőknek azonban tudomásul kell venniük, hogy a terep jellege, adottságai miatt az elsősegélynyújtó kijutása egy esetleges sérülés helyszínére időigényes lehet. Minden résztvevőnek kötelessége kiemelten ügyelni saját és a többi résztvevő testi épségére, és ha szükséges, segítenie az esetleg balesetet szenvedett sporttársának.
A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

Egyéb szabályok és tudnivalók:

Pihenőhely és zuhanyzók:
A szervezők pihenőhelyet és zuhanyzót működtetnek a rajtcsomag felvételi helyen.
Itt található a résztvevők számára ingyenesen igénybe vehető csomagmegőrzés is.

Meleg étel a célban:
A regisztráció során 2 féle ételből lehet választani: húsos, vegetáriánus.

Útvonaljelölés:
A verseny útvonalát jelölő szalaggal és irányjelző táblákkal jelöljük.

Büntetés és kizárás:
A pályabírók hivatottak betartatni a verseny szabályait és eljárni a következők szerint:
Versenyen kívüli személy kíséretének igénybevétele – Azonnali kizárás.
Az útvonal komoly levágása – 1 óra büntetés.
Az útvonal rövid levágása – 15 perc büntetés.
Hiányos kötelező felszerelés – Azonnali kizárás.
Kötelező felszerelés ellenőrzésének akadályozása, megtagadása – Azonnali kizárás.
Szemetelés – Azonnali kizárás.
Tiszteletlen viselkedés (önkéntesekkel vagy futókkal szemben) – Azonnali és életre szóló kizárás az összes általunk rendezett versenyről.
Csalás (járműhasználat, rajtszámcsere…) – Azonnali és életre szóló kizárás.
Rajtszám letakarása – 15 perc büntetés.
Rajtszám helytelen viselése – 15 perc büntetés.
Ellenőrzőpont kihagyása – Azonnali kizárás.
A verseny hivatalos személyzetének (orvos, pontfőnök, pályabíró, mentő) utasításának megtagadása – Azonnali kizárás.
Segítségnyújtás elmulasztása – Azonnali kizárás.
A 15 perces és 1 órás büntetés az elrendelés után rögtön életbe lép, azaz a résztvevőnek meg kell állnia, a versenyt a büntetési idő lejártáig nem folytathatja. A nem rögzített kihágásokban a pályabírók döntenek.

Óvás:
Az óvást a versenyrendező felé írásban kell benyújtani 5.000 Ft kíséretében a célba érés után 2 órán belül. Ez az összeg nem visszatérítendő, ha az óvás alaptalannak bizonyul.

Helyszínek és útvonal módosítása, a verseny törlése:
A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, elsősegélyhelyek, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt.

Felelősség:
Bármely a résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

Állatok:
Tilos a versenyen bármilyen állattal együtt indulni, állatot a rendezvény helyszínére bevinni.

Fotók, videók:
A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla képek, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a képekkel, videókkal a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

Megosztás