Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. július 29. (vas)5 / 21.5kmKapolcsA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A verseny szervezője: Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség
Távok: 21,5 km és 5 km

Nevezési díj: 21,5 km: 5.000 Ft (érvényes napijeggyel / bérlettel 3.000 Ft). 5 km: 3.000 Ft (érvényes napijeggyel / bérlettel 1.500 Ft). Nevezés: A http://www.muveszetekvolgye.hu / Jegyvásárlás hamarosan! Nevezési határidő: 2018. július 25. (A futásra érvényes jegy megvásárlásának határideje.) Kategóriák: Felnőtt férfi és felnőtt női (a beérkező nevezések függvényében a szervezők fenntartják a jogot további kategóriák kiírására). Újabb kategória (pl. senior nő / 14 év alatti fiú stb.) kiírására minimum 15 fő nevezése esetén van mód. Rajt: 21,5 km: 2018. július 29., 10.00. 5 km: 2018. július 29., 11.00 Rajt/Cél: Nemzeti szín-Tér (mindkét táv esetén).

A verseny díjazása: Valamennyi célba érő versenyző befutócsomagot kap (emléklap, emlékérem, póló, szóró ajándékok). Mindkét távon, kategóriánként az első három helyezett versenyzőt díjazzuk kupával, oklevéllel. A 21,5 km-es táv első helyezettje (csak a felnőtt férfi és felnőtt női) egy később kijelölésre kerülő külföldi versenyre nyer nevezést. Útvonal: A 21,5 és 5 km-es táv útvonala megtalálható lesz a Művészetek Völgye weboldalán és Facebook oldalán (www.muveszetekvolgye.hu, http://www.facebook.com/muveszetekvolgye), valamint a Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség weboldalán és Facebook oldalán (www.mstsz.hu, http://www.facebook.com/mstsz). A 21,5 km-es távon három frissítőpont kerül kialakításra. Az 5 km-es távon egy frissítő pont lesz.

A szervezők fenntartják a változás jogát. További információk folyamatosan lesznek elérhetőek a Művészetek Völgye és a Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség felületein.

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/muveszetekvolgye_terepfutas

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük