Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. június 22. (csü), 19:00nincs adatKobanyaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Az edzések pulzuskontroll alapúak, a részvételhez 20db órát tudunk biztosítani, de mivel sok résztvevő már saját órával rendelkezik, 30-35-ös létszámig van eszközünk. Aki saját órával rendelkezik és tudja a pontos pulzuszónáit az szintén hatékony edzésmunkát tud velünk végezni az edzésen.

Az edzés első perceiben beállítjuk az órákat, majd egy gimnasztikai bemelegítés után meghatározzuk a napi intenzitási zónákat az órák segítségével. Az edzés során különböző futós feladatokat, dombfutásokat, hullámköröket, tempófutásokat végzünk, minden feladatot megadott pulzus intervallumban, így saját magához képest minden sportoló hasonló intenzitású edzésmunkát végez, legyen akár maratoni futó, akár gyalogló kezdő futó.

Az órák kiadása abban a sorrendben történik, ahogyan az eseményhez bejelentkeztek, ezért fontos, hogy csak az jelentkezzen be, aki tényleg el fog tudni jönni!

Részvételi díjak.
Az edzéseket a Fuss Te is! Sportegyesület tagjai és kőbányai lakosok ingyenesen látogathatják! Nem egyesületi tagjaink 10 alkalmas bérlet 8.000 forintért, vásárolható. A bérletek a funkcionális edzésen és a futóedzéseken egyaránt igénybe vehetőek.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük