Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. jún. 12. (pén)
2020. jún. 21. (vas)
10 napos1 / 5 / 10.5 / 21kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Nevezés: http://korido.hu/2020NF_reg

A kialakult egészségügyi helyzet miatt egyelőre nincsenek versenyek, de maradj aktív, ünnepeld futással az év leghosszabb napjait! Vegyél részt Te is a Napfordító virtuális futáson június 12-21 között!

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb távot, teljesítsd saját lakókörnyezetedben (lehetőleg egyedül, vagy a Veled egy háztatrtásban élőkkel) és szerezd meg egyedi befutóérmünket!

Választható távok:
- 1 km (gyermekeknek)
- 5 km (rövid táv)
- 10,5 km (negyedmaraton)
- 21,1 km (félmaraton)

A kiválasztott táv a szabadban és futópadon is teljesíthető. A teljesítést applikációval kérjük igazolni, futópados teljesítés esetén a futópad kijelzőjét kérjük lefotózni. Az eredményeket a fussnekibalatonlelle@gmail.com címre várjuk! A levélben szerepeljen a résztvevő neve, egyedi azonosító kódja, és csatolmányban a teljesítés igazolása!

A nevezéseket április 20-tól május 31-ig várjuk, nincs létszámlimit, se szintidő.
Minden táv leggyorsabb női és férfi teljesítőit díjazni fogjuk!

Nevezési díj 3600 forint, mely tartalmazza a részvételt, a befutóérem árát és a postázási költséget is!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük