Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 17. (vas), 00:01nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

http://solsticerunhu.weebly.com/
Beküldő Űrlap: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetkDiO_1anHhFGxNlc2Xikw_ExVeL55HYSGj7r9grJNqR1FQ/viewform
csoport: https://www.facebook.com/groups/337558179703096/
A Verseny célja egy egész világot átfogó, de egyénileg, kis csoportban vagy hivatalos versenyen futott, kiírt távok teljesítésének összegzése csak a futók örömére... az év két napfordulóján és két napéjegyenlőségéhez közeli kiírt versenynapjain. Bárki bármikor fut a kijelölt napon részese lehet ennek a virtuális Világversenynek. Harmadszor indul ez a beküldős versenysorozat, amire csak hivatalos verseny eredménnyel vagy GPS adatállomány meglétével lehet nevezni. A VERSENYT erősíti a bizonyítottság, és így NEM keverhető össze a kilométergyűjtő akciókkal... Az első évek tapasztalatira már lehet alapozni.
A négy versenyidőpont a következő:
2017/03/19 vasárnap, 2017/06/18 vasárnap, 2017/09/24 vasárnap, 2017/12/17 vasárnap
EGÉSZ NAP bármikor, bárhol futhatsz a kiírt napokon. Hasonló beküldős virtuális futóverseny mint a "Yours Truly" de negyed, fél, háromnegyed és egész maraton a cél. Mivel most már általános a GPS használata a futásban okos telefonnal, vagy futóórával mért adatokkal lehet beszállni a versenybe... Futás után, a GPS eszközödnek megfelelő helyre feltöltöd a futást, és annak a linkjét kell a regisztrációs kérdőív aktuális mezőjébe másolni... Ügyelj a pontos távmérésre, mert csak négy távon /10,5-21-31,5-42 km/ lesz értékelés, illetve ezek a minimum távok. De hosszabb futótávodat nyugodtan regisztrálhatod a legközelebbi rövidebbhez, /vagy visszaszámolhatsz részeredményt/ így részt veszel a befutólistán. Ha nincs futó-GPS-ed, akkor ugyanazon a napon rendezett bármilyen hivatalos verseny rész, vagy egész táv adatát is be lehet küldeni, hosszabb versenyről akár több részidőt! Ebben az esetben a verseny nevét és a rajtszámodat kell írni a GPS adatok helyére. Természetesen a gps-el futott maratoni táv háromnegyedét felét és negyedét is regisztrálni lehet. Ahány érvényes távot küldesz be EGY folyamatos futásról annyi listában fogsz szerepelni. Több feldolgozásban, versenyenként abszolút, 10 év különbségű korcsoportos, egész évi abszolút összegzés, a sorozat négy egyforma vagy négy különböző távot teljesítők listába állítása. Egy jó önfelmérő is lehet ha évente négy egyforma távodat a végén össze tudod hasonlítani és ezzel egy éves befutólista részese is lehetsz... A virtuális verseny egy jó játék ahova várom minél több futó beküldött futásait...

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük