Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 22. (vas)10.5 / 21 / 31.5 / 42kmnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

http://solsticerunhu.weebly.com/
beküldő űrlap:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfj2q8tRxhm-J7rnDGOpHyE4Q0_3_iOtLM1Ef_XXlCX-tl_tw/viewform

csoport: https://www.facebook.com/groups/337558179703096/
A Verseny célja egy egész világot átfogó, de egyénileg, kis csoportban vagy hivatalos versenyen futott, kiírt távok teljesítésének összegzése csak a futók örömére... az év két napfordulóján és két napéjegyenlőségéhez közeli kiírt versenynapjain. Bárki bármikor fut a kijelölt napon részese lehet ennek a virtuális Világversenynek. hatodszor indul ez a beküldős versenysorozat, amire csak hivatalos verseny eredménnyel vagy GPS adatállomány meglétével lehet nevezni. A VERSENYT erősíti a bizonyítottság, és így NEM keverhető össze a kilométergyűjtő akciókkal... Az első évek tapasztalatira már lehet alapozni.
A négy versenyidőpont a következő:
2019/03/17 vasárnap, 2019/06/23 vasárnap, 2019/09/22 vasárnap, 2019/12/22 vasárnap
EGÉSZ NAP bármikor, bárhol futhatsz a kiírt napokon. Hasonló beküldős virtuális futóverseny mint a "Yours Truly" de negyed, fél, háromnegyed és egész maraton a cél. Mivel most már általános a GPS használata a futásban okos telefonnal, vagy futóórával mért adatokkal lehet beszállni a versenybe... Futás után, a GPS eszközödnek megfelelő helyre feltöltöd a futást, és annak a linkjét kell a regisztrációs kérdőív aktuális mezőjébe másolni... Ügyelj a pontos távmérésre, mert csak négy távon /10,5-21-31,5-42 km/ lesz értékelés, illetve ezek a minimum távok. De hosszabb futótávodat nyugodtan regisztrálhatod a legközelebbi rövidebbhez, /vagy visszaszámolhatsz részeredményt/ így részt veszel a befutólistán. Ha nincs futó-GPS-ed, akkor ugyanazon a napon rendezett bármilyen hivatalos verseny rész, vagy egész táv adatát is be lehet küldeni, hosszabb versenyről akár több részidőt! Ebben az esetben a verseny nevét és a rajtszámodat kell írni a GPS adatok helyére. Természetesen a gps-el futott maratoni táv háromnegyedét felét és negyedét is regisztrálni lehet. Ahány érvényes távot küldesz be EGY folyamatos futásról annyi listában fogsz szerepelni. Több feldolgozásban, versenyenként abszolút, 10 év különbségű korcsoportos, egész évi abszolút összegzés, a sorozat négy egyforma vagy négy különböző távot teljesítők listába állítása. Egy jó önfelmérő is lehet ha évente négy egyforma távodat a végén össze tudod hasonlítani és ezzel egy éves befutólista részese is lehetsz... A virtuális verseny egy jó játék ahova várom minél több futó beküldött futásait...

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük