Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt még mindig szigor van a rendezvényeket tekintve, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. június 8. (szo)5 / 10kmBudapest, Hősök tereA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

2019. június 8. – a nap, amikor Te is befuthatsz a történelemkönyvekbe!
Magyarország egyik legkülönlegesebb futóversenye megérkezett: ezentúl minden évben eldől, ki lesz a Nemzet Futója. A versenyzők páratlan környezetben, Budapest szívében, a világörökség részének számító Andrássy úton, valamint a Hősök terén, és Dózsa György úton tehetik próbára magukat. A hagyományteremtő futóversenyen 5 és 10 kilométeres egyéni távokon bárki elindulhat, aki kellően erősnek és motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy teljesítménye révén része legyen a történelemnek! 2019. június 8-án ugyanis új fejezetet nyitunk... Nemzeti Futóverseny – a Nemzet Futása. Te sem hagyhatod ki!

A versenyen minden résztvevő egy különleges érmet, emblémázott pólót és befutó csomagot kap! A Nemzeti Futóverseny nem csak a futók népes táborának nyújt élményt: a Hősök terén színes programok, gasztronómiai kiállítók várják az érdeklődőket.

Nemzeti Futóverseny 2019 alapinformációk
Rajt/Cél: Budapest, Hősök tere, Műcsarnok előtti útszakasz

Futó távok:
egyéni 10km
egyéni 5km

Rajt:
2018. június 8.,
10.00 - Egyéni 10 km-es táv
12.00 - Egyéni 5 km-es táv

Programok
Aki nem áll rajthoz, az szurkolhat családtagjainak, barátainak, ismerőseinek, közben pedig számos program közül válogathat!

A Nemzeti Futóverseny az egész családnak tökéletes kikapcsolódást kínál, szórakoztató és kulturális műsorral, gyerekprogramokkal, valamint gasztronómiai különlegességekkel.

További információk: https://nemzetifutoverseny.hu/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük