Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. június 8. (szo)5 / 10kmBudapest, Hősök tereA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

2019. június 8. – a nap, amikor Te is befuthatsz a történelemkönyvekbe!
Magyarország egyik legkülönlegesebb futóversenye megérkezett: ezentúl minden évben eldől, ki lesz a Nemzet Futója. A versenyzők páratlan környezetben, Budapest szívében, a világörökség részének számító Andrássy úton, valamint a Hősök terén, és Dózsa György úton tehetik próbára magukat. A hagyományteremtő futóversenyen 5 és 10 kilométeres egyéni távokon bárki elindulhat, aki kellően erősnek és motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy teljesítménye révén része legyen a történelemnek! 2019. június 8-án ugyanis új fejezetet nyitunk... Nemzeti Futóverseny – a Nemzet Futása. Te sem hagyhatod ki!

A versenyen minden résztvevő egy különleges érmet, emblémázott pólót és befutó csomagot kap! A Nemzeti Futóverseny nem csak a futók népes táborának nyújt élményt: a Hősök terén színes programok, gasztronómiai kiállítók várják az érdeklődőket.

Nemzeti Futóverseny 2019 alapinformációk
Rajt/Cél: Budapest, Hősök tere, Műcsarnok előtti útszakasz

Futó távok:
egyéni 10km
egyéni 5km

Rajt:
2018. június 8.,
10.00 - Egyéni 10 km-es táv
12.00 - Egyéni 5 km-es táv

Programok
Aki nem áll rajthoz, az szurkolhat családtagjainak, barátainak, ismerőseinek, közben pedig számos program közül válogathat!

A Nemzeti Futóverseny az egész családnak tökéletes kikapcsolódást kínál, szórakoztató és kulturális műsorral, gyerekprogramokkal, valamint gasztronómiai különlegességekkel.

További információk: https://nemzetifutoverseny.hu/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük