Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. máj. 15. (pén)
2020. máj. 17. (vas)
3 napos221kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

em maradsz #NNUltrabalaton élmény nélkül a verseny eredeti hétvégéjén!

A Nemzeti Sporttal és a Csupasporttal közösen virtuális váltófutást hirdetünk! A verseny eredeti időpontjában nem tudunk együtt futni a Balatonnál, de szeretnénk, hogy mindneki fusson!

Mi a teendő ezen a hétvégén?
Aki szeret futni, hívja fel néhány ismerősét, lenne-e kedve ehhez a váltóhoz. Legfeljebb 25 fős csapatok jelentkezését várjuk, de ha valaki kettesben tudná le a távot, semmi gond, csak azért ne hajtsa túl magát.

A váltás: javasoljuk a telefont, de ha valaki a szomszéd háztömb elől átkiabál, hogy lehet indulni, az is tökéletes. Személyes váltás, fizikai kapcsolat természetesen ne legyen a futók között. (Ha egy csapatban senki nem akar éjszaka futni, megértjük – ez esetben az éjjeli órákat hagyják ki, és másnap reggel folytatódjon a futás, a napi időeredményeket pedig adják össze.)

Az esemény nem verseny, de Csupasport csapata megjeleníti felületén azokat váltókat, amelyek letudták a 221 kilométert.

Ehhez kérünk majd május 18. éjfélig a csupasport@csupasport.hu címre:
- csapatnevet
- időeredményt
- a csapattagok névsorát
- és 4-5 mondatos kis élménybeszámolót, hogy milyen volt ez a hétvége a virtuális NN Ultrabalaton-váltóval

Az már biztos, hogy a Nemzeti Sport-Csupasport stábja rajthoz áll, de tervezünk egy sztárváltót is, amelyben szintén telefonos váltással futnak majd az ország minden pontján ismert sportolók, lesz köztük maratoni bajnok, NNUB-győztes, Spartathlon-teljesítő és korábbi válogatott futballista is.

Az NN Ultrabalaton szervezői játékot is hirdetnek saját Facebook oldalukon, amelyre azon csapatok jelentkezhetnek, amelyek kapitányai regisztráltak az októberi versenyre is - hamarosan jövünk a részletekkel!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük