Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. máj. 15. (pén)
2020. máj. 17. (vas)
3 napos221kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

em maradsz #NNUltrabalaton élmény nélkül a verseny eredeti hétvégéjén!

A Nemzeti Sporttal és a Csupasporttal közösen virtuális váltófutást hirdetünk! A verseny eredeti időpontjában nem tudunk együtt futni a Balatonnál, de szeretnénk, hogy mindneki fusson!

Mi a teendő ezen a hétvégén?
Aki szeret futni, hívja fel néhány ismerősét, lenne-e kedve ehhez a váltóhoz. Legfeljebb 25 fős csapatok jelentkezését várjuk, de ha valaki kettesben tudná le a távot, semmi gond, csak azért ne hajtsa túl magát.

A váltás: javasoljuk a telefont, de ha valaki a szomszéd háztömb elől átkiabál, hogy lehet indulni, az is tökéletes. Személyes váltás, fizikai kapcsolat természetesen ne legyen a futók között. (Ha egy csapatban senki nem akar éjszaka futni, megértjük – ez esetben az éjjeli órákat hagyják ki, és másnap reggel folytatódjon a futás, a napi időeredményeket pedig adják össze.)

Az esemény nem verseny, de Csupasport csapata megjeleníti felületén azokat váltókat, amelyek letudták a 221 kilométert.

Ehhez kérünk majd május 18. éjfélig a csupasport@csupasport.hu címre:
- csapatnevet
- időeredményt
- a csapattagok névsorát
- és 4-5 mondatos kis élménybeszámolót, hogy milyen volt ez a hétvége a virtuális NN Ultrabalaton-váltóval

Az már biztos, hogy a Nemzeti Sport-Csupasport stábja rajthoz áll, de tervezünk egy sztárváltót is, amelyben szintén telefonos váltással futnak majd az ország minden pontján ismert sportolók, lesz köztük maratoni bajnok, NNUB-győztes, Spartathlon-teljesítő és korábbi válogatott futballista is.

Az NN Ultrabalaton szervezői játékot is hirdetnek saját Facebook oldalukon, amelyre azon csapatok jelentkezhetnek, amelyek kapitányai regisztráltak az októberi versenyre is - hamarosan jövünk a részletekkel!

Megosztás