Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. július 12. (vas)42.2kmnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

🤗😇🥰🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️💪 Érezd a maraton távot! Egyben vagy részletekben, úgy csinálod, ahogy akarod, csak érezd az ízét!!!
Fő szponzorunk a hazai körben is ismét a STARBALM köszönjük! Ajándék termékminta a rajtcsomagban 🥰
Annyira hiányoznak a versenyeink és a futóink, bringásaink...
Szeretnénk egy kis motivációt az érmünkkel, hogy mindenki futócipőt húzzon, vagy bringára pattanjon... egy olyan szuper nyári alkonyat körrel, ami ezekben a nyomasztó napokban is egy kis vidámságot hoz, mosolyt csal az arcotokra... ismét a Ványadt Macsek ( a Red Hot Run Kabalája) az érem központi alakja ...
a többi legyen meglepetés...
Teljesíthető: futva, kerékpárral, túrában (kizárólag odahaza, a szabadban egyedül vagy a családoddal) 🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️
Időpont: július 5. és 12. közt.
Teljesítendő táv: 42,2 km, azaz a maraton 🙈🙉🙊
Ebben az egy hétben szeretnénk egy maratoni távot tejesíteni tőletek a választott sportágban, 🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️💪 akár egyben, vagy elosztva az edzettségi szinttől függően, lehetőleg az esti órákban.
A rajtcsomagot természetesen postai úton 📩📦📭📯 juttatjuk el a nevezőknek június végén az éremmel és az ereklyékkel 🎁🎁🎁Az ajcsik megint tökjók lesznek: egy macsektasi + egy bankkártya tartó tok, ami spéci (RFID bankkártya-védő) természetesen emblémázottak és mindent kipostázunk nektek június elején, hogy lássátok miért küzdetek július elején...
😎ℹ️📢🃏🏝
Minden egyéb infó hamarosan... DE mindenképp számoljatok velünk és egy-egy hetes maratoni naplementével 🌅
😇🙏👨‍⚕️🙏😇 Szeretnénk, ha Ti is részesei lehetnétek egy szívügyünknek: szeretnénk segíteni a futam nevezési díjaiból befolyó összeg egy részének a felajánlásával itt >>>>> https://koronavirus.demeteralapitvany.hu/ a Déméter Alapítványnak. Kérjük, olvassátok el, hogy miért Őket választottuk.. A Démétér Ház 13 éve ad otthont a csontvelő-transzplantáción átesett gyermekeknek és családjuknak a gyógyulás ideje alatt a Szent László Kórház területén, ahol jelenleg több osztályon is koronavírusos betegeket ápolnak. ...most a Te segítségedet kérjük!
😇🙏👨‍⚕️🙏😇 Köszönjük! Magánszemélyként is segíthetsz...💝💖

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük