Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. október 24. (szo)5 / 10kmBalatonvilágosTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

😁🚴‍♀️🏃‍♀️🚶‍♂️🎃👻🕷🕸🦉🦇🐾🐈🐈🐈
Ismét egy viccesnek ígérkező Ványadt Macskör a Red Hot Run szervezésében.
🎃👻🕷🕸🦉🦇Őrületes Halloween kör a Balaton parton futva, bringázva vagy macskaháton... de ott a helyed... jelmezben és mindenre felkészülve, ami megtörténhet Halloweenkor...
🚴‍♀️🏃‍♀️🚶‍♂️ Teljesíthető: futva, kerékpáron vagy túrában
🐈🐈🐈 Távok: 5 és 10 km, bringával Siófokig és vissza (21 km)
A terep egyértelműen aszfaltos (kerékpárúton halad)
💒🌠 Helyszín, rajtcél állomás a Fantasztikus Lavender Terasz (ahol ehetsz, ihatsz és meg is szállhatsz!) Fejlámpát kérünk a futóktól,mert sötétben érkeztek vissza! Riogatunk és világítunk!
🎁🎈📭 A rajtcsomagod tartalma: starbalm táskában kapod, ha fullos cuccost szeretnél és korán benevezed magad... extrém-őrületes egyedi befutóérem, Nopara-Ványadtmacsek futósál, 1 db Nopara bögre, 1 db Nopara napszemüveg.
A kört 16:00 órakor tervezzük indítani együttes rajttal, de, ha bármi változik a vírus helyzet miatta, akkor is a helyszínen futhattok, de egyéni rajtokkal, érkezési sorrendben. Siessetek, mert nopara díjon 4. 400,- Ft-on indul a nevezés augusztus 28-tól szeptember 9-ig!
A kör virtuálisan is teljesíthető, de a bögrét, starbalm táskát nem postázzuk! Majd a díj 5. 000,- Ft-ra ugrik szeptember végéig, majd október 6. 000,- Ft lesz. Érdemes időben becsekkolni az új weboldalunkon már azonnal utalhatod is a díjad, semmi bekérő, mert gyorsítottunk... https://redhotrungroup.hu/
Természetesen hazai körben is teljesíthető, ahol postázzuk a rajtcsomagot...
Szóval gyere, zúzz egyet, egyél, igyál és térj haza futam érmével, ereklyéivel meg fantasztikus élméNYEKKel ... 🎃👻🕷🕸🦉🦇
Ványadunk és végünk.... avagy " No para és fUSS, ha Kedves...."

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük