Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. október 24. (szo)5 / 10kmBalatonvilágosTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

😁🚴‍♀️🏃‍♀️🚶‍♂️🎃👻🕷🕸🦉🦇🐾🐈🐈🐈
Ismét egy viccesnek ígérkező Ványadt Macskör a Red Hot Run szervezésében.
🎃👻🕷🕸🦉🦇Őrületes Halloween kör a Balaton parton futva, bringázva vagy macskaháton... de ott a helyed... jelmezben és mindenre felkészülve, ami megtörténhet Halloweenkor...
🚴‍♀️🏃‍♀️🚶‍♂️ Teljesíthető: futva, kerékpáron vagy túrában
🐈🐈🐈 Távok: 5 és 10 km, bringával Siófokig és vissza (21 km)
A terep egyértelműen aszfaltos (kerékpárúton halad)
💒🌠 Helyszín, rajtcél állomás a Fantasztikus Lavender Terasz (ahol ehetsz, ihatsz és meg is szállhatsz!) Fejlámpát kérünk a futóktól,mert sötétben érkeztek vissza! Riogatunk és világítunk!
🎁🎈📭 A rajtcsomagod tartalma: starbalm táskában kapod, ha fullos cuccost szeretnél és korán benevezed magad... extrém-őrületes egyedi befutóérem, Nopara-Ványadtmacsek futósál, 1 db Nopara bögre, 1 db Nopara napszemüveg.
A kört 16:00 órakor tervezzük indítani együttes rajttal, de, ha bármi változik a vírus helyzet miatta, akkor is a helyszínen futhattok, de egyéni rajtokkal, érkezési sorrendben. Siessetek, mert nopara díjon 4. 400,- Ft-on indul a nevezés augusztus 28-tól szeptember 9-ig!
A kör virtuálisan is teljesíthető, de a bögrét, starbalm táskát nem postázzuk! Majd a díj 5. 000,- Ft-ra ugrik szeptember végéig, majd október 6. 000,- Ft lesz. Érdemes időben becsekkolni az új weboldalunkon már azonnal utalhatod is a díjad, semmi bekérő, mert gyorsítottunk... https://redhotrungroup.hu/
Természetesen hazai körben is teljesíthető, ahol postázzuk a rajtcsomagot...
Szóval gyere, zúzz egyet, egyél, igyál és térj haza futam érmével, ereklyéivel meg fantasztikus élméNYEKKel ... 🎃👻🕷🕸🦉🦇
Ványadunk és végünk.... avagy " No para és fUSS, ha Kedves...."

Megosztás