Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. november 28. (szo)nincs adatMecsekTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

🎄🎅🦌🎄🎅🦌🎄🎅🦌🎄🎅🦌🎄🎅🦌🎄🎅🦌
Eszeveszett évzáró: egy nevezési díjon a Rénszarvasos rajtcsomagod mellé választhatsz egy ajándék rajtcsomagot decemberre az 5 opcióból! Pattanj, megéri, mert ilyen még nem volt!
Mindenkinek kell egy rénszarvasos póló......., ha neked is, és eleged van a bezártságból is, a vírusokból és a szabadban is jól érzed magad, nem zavar a hideg sem, akkor szeretettel várunk a MEX-el közösen szervezett évzáró kalandtúránkra! Csodaszép az érem!
Az eseményünk virtuálisan is teljesíthető, de akkor jársz a legjobban, ha eljössz!
íme az érveink:
1. Garantáltan megtartjuk, mert eleve úgy szervezzük, hogy egyenként, csapatban vagy családdal indultok, nem 500 fő egyszerre. És 5 km- t bárki le tud suhanni így: 🚴‍♀️🏃‍♂️🚶 még zimankóban is... és el kell jönni a duplázós rajtcsomagodért!
A Red Hot Run ajándéka az év végére, hogy tudsz egy plusz rajtcsomagot választani, amit előre le tudsz foglalni és egy fillérbe sem kerül. Mert szeretünk Benneteket ❤️💙💛💜💙🤍💞💟
2. A Mecsextrém Park felajánlása: 1+1 fős belépő a helyszínre nevezőknek, amit aznap is beválthatsz vagy a jövő évben is.
3. Egy szuper helyen, a Mecsekben futhattok, túrázhattok vagy terep-bringával teljesíthetitek az 5 km-es távot és begyűjthetitek a pecséteket.Mecsekerdő Zrt Mecsextrém Park
4. Aki a helyszínen teljesíti a távot az a Red Hot Run Group piros-nopara táskájában kapja a rajtcsomagját és benne lesz jó-pár RHR ereklye is. (ezek közül: toll, sebtapasz tok, napszemcsi, telótok, kulcstartó...)
5. Ez a Mecsextrém park utolsó nyitva tartásának a napja és még mindenki be is szabadulhat a parkba a szuper 1+1-es belépőjével és kalandozhat egyet kedvére...
Aki virtuálisan (hazai körben) teljesíti az kérhet érmet-pólót és kipostázzuk a verseny előtti héten, de nekik nem jár a belépő...
Egy nagyon szuper fekete pólót készíttetünk a résztvevőknek, unisex méretezéssel, az esemény oldalán fent lévő rénszarvasos mintával..., mert mindenkinek kell egy rénszarvasos póló!!
🦌🦌🦌🦌🦌🎄🎄🎄🎅🦌

Megosztás