Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. november 28. (szo)nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Eszeveszett évzáró: egy nevezési díjon a Rénszarvasos rajtcsomagod mellé választhatsz egy ajándék rajtcsomagot decemberre az 5 opcióból! Pattanj, megéri, mert ilyen még nem volt!
Mindenkinek kell egy rénszarvasos póló......., ha neked is, és eleged van a bezártságból is, a vírusokból és a szabadban is jól érzed magad, nem zavar a hideg sem, akkor szeretettel várunk a MEX-el közösen szervezett évzáró kalandtúránkra! Csodaszép az érem!
Az eseményünk virtuálisan is teljesíthető, de akkor jársz a legjobban, ha eljössz!
íme az érveink:
1. Garantáltan megtartjuk, mert eleve úgy szervezzük, hogy egyenként, csapatban vagy családdal indultok, nem 500 fő egyszerre. És 5 km- t bárki le tud suhanni így: 🚴‍♀️🏃‍♂️🚶 még zimankóban is... és el kell jönni a duplázós rajtcsomagodért!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük