Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. november 28. (szo)nincs adatMecsekTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

🎄🎅🦌🎄🎅🦌🎄🎅🦌🎄🎅🦌🎄🎅🦌🎄🎅🦌
Eszeveszett évzáró: egy nevezési díjon a Rénszarvasos rajtcsomagod mellé választhatsz egy ajándék rajtcsomagot decemberre az 5 opcióból! Pattanj, megéri, mert ilyen még nem volt!
Mindenkinek kell egy rénszarvasos póló......., ha neked is, és eleged van a bezártságból is, a vírusokból és a szabadban is jól érzed magad, nem zavar a hideg sem, akkor szeretettel várunk a MEX-el közösen szervezett évzáró kalandtúránkra! Csodaszép az érem!
Az eseményünk virtuálisan is teljesíthető, de akkor jársz a legjobban, ha eljössz!
íme az érveink:
1. Garantáltan megtartjuk, mert eleve úgy szervezzük, hogy egyenként, csapatban vagy családdal indultok, nem 500 fő egyszerre. És 5 km- t bárki le tud suhanni így: 🚴‍♀️🏃‍♂️🚶 még zimankóban is... és el kell jönni a duplázós rajtcsomagodért!
A Red Hot Run ajándéka az év végére, hogy tudsz egy plusz rajtcsomagot választani, amit előre le tudsz foglalni és egy fillérbe sem kerül. Mert szeretünk Benneteket ❤️💙💛💜💙🤍💞💟
2. A Mecsextrém Park felajánlása: 1+1 fős belépő a helyszínre nevezőknek, amit aznap is beválthatsz vagy a jövő évben is.
3. Egy szuper helyen, a Mecsekben futhattok, túrázhattok vagy terep-bringával teljesíthetitek az 5 km-es távot és begyűjthetitek a pecséteket.Mecsekerdő Zrt Mecsextrém Park
4. Aki a helyszínen teljesíti a távot az a Red Hot Run Group piros-nopara táskájában kapja a rajtcsomagját és benne lesz jó-pár RHR ereklye is. (ezek közül: toll, sebtapasz tok, napszemcsi, telótok, kulcstartó...)
5. Ez a Mecsextrém park utolsó nyitva tartásának a napja és még mindenki be is szabadulhat a parkba a szuper 1+1-es belépőjével és kalandozhat egyet kedvére...
Aki virtuálisan (hazai körben) teljesíti az kérhet érmet-pólót és kipostázzuk a verseny előtti héten, de nekik nem jár a belépő...
Egy nagyon szuper fekete pólót készíttetünk a résztvevőknek, unisex méretezéssel, az esemény oldalán fent lévő rénszarvasos mintával..., mert mindenkinek kell egy rénszarvasos póló!!
🦌🦌🦌🦌🦌🎄🎄🎄🎅🦌

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük