Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. január 1. (sze)2kmBudapest, Noé Állatotthon AlapítványTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

NOÉ Újévi Jótékonysági Futás! ❤️?‍♀️??‍♂️
2020. január 1. ? 11:00 (első START 12:00 óra)
Helyszín: NOÉ Állatotthon (1171 Budapest, Csordakút utca vége)
Azt mondják amit az év első napján csinálsz, az egész éved olyan lesz! Gyere el hozzánk és fussunk egy jót az állatokért - akár az állatokkal ??‍♀️?
⚠️ A rendezvény jótékony célú, a teljes bevétel a NOÉ Állatotthon kölyökkarantén részlegének kialakítására fordítjuk! ⚠️
Meghatározott nevezési díj nincs, Rád bízzuk, hogy mennyivel tudsz segíteni❣️? A helyszínen adományozhatsz a perselybe, vagy bankkártyával!

Táv nagyjából 2 km - persze lemérjük pontosan, de az időjárástól és aktuális terepviszonytól erősen függ ?
Futni ?‍♂️, sétálni ?‍♀️, kézenjárni ?‍♀️, stb. lehet egyénileg, párosan, gyerekkel, babakocsival, saját vagy NOÉs kutyával is! :)

Előzetes nevezés NEM szükséges, de kérjük a pontosabb felkészülésünkért az eseménynél jelezd részvételi szándékod!

FONTOS‼️
Ha NOÉs kutyával szeretnél futni, akkor előzetesen szükséges regisztrálnod a pr@noeallatotthon.hu email címünkön! A levélben megjelölve, hogy milyen "paraméterekkel" rendelkező kutyát szeretnél, illetve, ha van konkrét jelölted, akkor nevét is! Garantálni nem tudjuk, hogy biztosan Őt fogod kapni!
‼️Regisztrálni 2019.12.29. 19:00 óráig lehet ‼️

Figyelem❣️ ezen a futóversenyen nem lesz fotocellás rajtolás, chipes startszám, tizedmásodpercre mérő óra, startszámra kereshető célfotó. Ami viszont biztosan lesz, az jókedv, móka, kacagás, szeretet, forró tea és forralt bor! ?

A rendezvényt látogatni, a futáson részt venni csak érvényes (1 évnél nem régebbi) veszettség és kombinált oltással rendelkező kutyával lehet, melyet az oltási könyv bemutatásával kérjük igazolni!

Kérjük, ha NOÉs kutyával szeretnél indulni, akkor a visszaigazolt regisztrációd szerint szükséges korábban érkezni, hogy önkénteseink segíteni tudjanak a kutya átadásában!

Nagyon kérünk mindenkit, hogy a biztonságra kiemelt figyelmet fordítson! Magas számú nevező esetén több etapban indítjuk a futókat, esetleg szétválasztjuk a kutyás és egyéni indulókat!

Gyere és töltsd velünk az új esztendő első napját és biztosan nagyon jó kedvű lesz az egész éved!

ℹ️ Bővebb információ: pr@noeallatotthon.hu vagy a 06 70 38 39 480 telefonszámon!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük