Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2020. január 1. (sze)2kmBudapest, Noé Állatotthon AlapítványTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

NOÉ Újévi Jótékonysági Futás! ❤️🏃‍♀️🐶🏃‍♂️
2020. január 1. 🍾 11:00 (első START 12:00 óra)
Helyszín: NOÉ Állatotthon (1171 Budapest, Csordakút utca vége)
Azt mondják amit az év első napján csinálsz, az egész éved olyan lesz! Gyere el hozzánk és fussunk egy jót az állatokért - akár az állatokkal 😀🏃‍♀️🐶
⚠️ A rendezvény jótékony célú, a teljes bevétel a NOÉ Állatotthon kölyökkarantén részlegének kialakítására fordítjuk! ⚠️
Meghatározott nevezési díj nincs, Rád bízzuk, hogy mennyivel tudsz segíteni❣️🙏 A helyszínen adományozhatsz a perselybe, vagy bankkártyával!

Táv nagyjából 2 km - persze lemérjük pontosan, de az időjárástól és aktuális terepviszonytól erősen függ 😀
Futni 🏃‍♂️, sétálni 🚶‍♀️, kézenjárni 🤸‍♀️, stb. lehet egyénileg, párosan, gyerekkel, babakocsival, saját vagy NOÉs kutyával is! :)

Előzetes nevezés NEM szükséges, de kérjük a pontosabb felkészülésünkért az eseménynél jelezd részvételi szándékod!

FONTOS‼️
Ha NOÉs kutyával szeretnél futni, akkor előzetesen szükséges regisztrálnod a pr@noeallatotthon.hu email címünkön! A levélben megjelölve, hogy milyen "paraméterekkel" rendelkező kutyát szeretnél, illetve, ha van konkrét jelölted, akkor nevét is! Garantálni nem tudjuk, hogy biztosan Őt fogod kapni!
‼️Regisztrálni 2019.12.29. 19:00 óráig lehet ‼️

Figyelem❣️ ezen a futóversenyen nem lesz fotocellás rajtolás, chipes startszám, tizedmásodpercre mérő óra, startszámra kereshető célfotó. Ami viszont biztosan lesz, az jókedv, móka, kacagás, szeretet, forró tea és forralt bor! 🥰

A rendezvényt látogatni, a futáson részt venni csak érvényes (1 évnél nem régebbi) veszettség és kombinált oltással rendelkező kutyával lehet, melyet az oltási könyv bemutatásával kérjük igazolni!

Kérjük, ha NOÉs kutyával szeretnél indulni, akkor a visszaigazolt regisztrációd szerint szükséges korábban érkezni, hogy önkénteseink segíteni tudjanak a kutya átadásában!

Nagyon kérünk mindenkit, hogy a biztonságra kiemelt figyelmet fordítson! Magas számú nevező esetén több etapban indítjuk a futókat, esetleg szétválasztjuk a kutyás és egyéni indulókat!

Gyere és töltsd velünk az új esztendő első napját és biztosan nagyon jó kedvű lesz az egész éved!

ℹ️ Bővebb információ: pr@noeallatotthon.hu vagy a 06 70 38 39 480 telefonszámon!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük