Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
vége2020. február 29. (szo)0.5 / 5 / 10kmBalatonvilágosTovábbi infoCímke , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

??????‍♂️?‍♀️???
A helyszínről egyenlőre annyit, hogy a Balaton környékén lesz, kalandpark-rendezvénypark és tutira tetszeni fog Mindenkinek.... könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolás, forró teát osztunk befutáskor és étkezés is foglalható lesz futókedvezménnyel ... Teljesíthető: futóként, kerékpárosként, túrában-gyaloglóként és (hazai körben is, a verseny előtt postázzuk a cuccost)
Távok: a futó táv gyermekként 500 m, felnőtt bulifutam 5-10 K, kerékpárral egyéni útvonalon a rajtból minimum 15 km-t kellene megtenni a célig (nem kijelölt útvonal! Haverok, buli, hanta.... egy biztos, hogy "fellufizunk"! És az a lényeg, hogy a lufikat tartsad magadon és épségben, míg célba nem érsz, de közben persze futnod is kell és begyűjteni a Cicastatisztáktól a frissítőn a macstalp-pecsétet ??? ??? A távok nem lesznek hosszúak, és lesz természetesen gyermekkör is ??? és nagyon-nagyon sok lufi. Szeretnénk egy igazán jókedvű vicces bulifutást, így azok nevezzenek, akiknek a futás örömforrás, nem teljesítménykényszer, jól bírják a hideget és zimában is felveszik a nyúlcipőt! ???✌️?‍♀️?‍♂️ Aki épségben a rárögzített lufikkal visszazúz a célba, és rá is pecsételteti a kis testére valahol a Macskatalpnyomot ? ? a statisztákkal.... annak a célban "zsákbamacska" üti a mancsát, vagyis a markát ??? Aki szeretne, indíthatja a nevezését, de vegye figyelembe, a helyszínt csak november 15-én tesszük közzé! Ereklyék: érem-póló. Aki 2019-ben nevez, bögrét is kap ?✌️A lufikat, 5 db-ot adjuk a rajtcsomaggal, amit mindenki maga fúj fel. Majd rögzíteni kell a testén bárhol, mi adunk hozzá madzagokat, de célszerű hozni eszközt, ha más elképzelés van a rögzítésre ? A ? gyerekfutam természetesen nem így zajlik, ott nincs lufi a gyerkőcökön! ?✌️

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük