Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
5 nap múlva2020. február 29. (szo)0.5 / 5 / 10kmBalatonvilágosTovábbi infoCímke , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

🤫🤪🤩🥳🤘🏃‍♂️🏃‍♀️🤪🐾🐈
A helyszínről egyenlőre annyit, hogy a Balaton környékén lesz, kalandpark-rendezvénypark és tutira tetszeni fog Mindenkinek.... könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolás, forró teát osztunk befutáskor és étkezés is foglalható lesz futókedvezménnyel ... Teljesíthető: futóként, kerékpárosként, túrában-gyaloglóként és (hazai körben is, a verseny előtt postázzuk a cuccost)
Távok: a futó táv gyermekként 500 m, felnőtt bulifutam 5-10 K, kerékpárral egyéni útvonalon a rajtból minimum 15 km-t kellene megtenni a célig (nem kijelölt útvonal! Haverok, buli, hanta.... egy biztos, hogy "fellufizunk"! És az a lényeg, hogy a lufikat tartsad magadon és épségben, míg célba nem érsz, de közben persze futnod is kell és begyűjteni a Cicastatisztáktól a frissítőn a macstalp-pecsétet 🤫🤪🤩 🤪🐾🐈 A távok nem lesznek hosszúak, és lesz természetesen gyermekkör is 🤪🐾🐈 és nagyon-nagyon sok lufi. Szeretnénk egy igazán jókedvű vicces bulifutást, így azok nevezzenek, akiknek a futás örömforrás, nem teljesítménykényszer, jól bírják a hideget és zimában is felveszik a nyúlcipőt! 🥰🤔😁✌️🏃‍♀️🏃‍♂️ Aki épségben a rárögzített lufikkal visszazúz a célba, és rá is pecsételteti a kis testére valahol a Macskatalpnyomot 😁 🐾 a statisztákkal.... annak a célban "zsákbamacska" üti a mancsát, vagyis a markát 🥰🤔😁 Aki szeretne, indíthatja a nevezését, de vegye figyelembe, a helyszínt csak november 15-én tesszük közzé! Ereklyék: érem-póló. Aki 2019-ben nevez, bögrét is kap 😁✌️A lufikat, 5 db-ot adjuk a rajtcsomaggal, amit mindenki maga fúj fel. Majd rögzíteni kell a testén bárhol, mi adunk hozzá madzagokat, de célszerű hozni eszközt, ha más elképzelés van a rögzítésre 😁 A 🐣 gyerekfutam természetesen nem így zajlik, ott nincs lufi a gyerkőcökön! 😁✌️

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük