Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 30. (vas)nincs adatBallószögTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Kedves Sporttársak!

Egy verseny megszervezése hosszú hónapok munkája, így amikor bevezették a Covid miatti intézkedéseket, döntenünk kellett, hogy kockáztatunk, bízva benne, hogy enyhülés lesz és megtarthatjuk a szokásos Nyakvágót, vagy alkalmazkodunk az új helyzethez.

Mi az utóbbit választottuk, ezért kitaláltuk a Nyakvágó LITE versenyt, ahol ingyenesen, a helyszínen, QR kód, GPX fájl, fix táblák segítségével teljesíthettétek a választott távot/távokat és még érmet is kaphatott mindenki a kezébe. Az 5próba is partnerünk volt ebben, így bekerültünk a virtuális pontgyűjtő versenyek közé, így Július 1 – Augusztus 15 között gyarapíthattátok a pontjaitok számát. Természetesen 30.-áig még teljesíthettek távokat, de azért 5próba pont már nem fog járni.

Az 5próba versenynaptárában Augusztus 30.-ára is találtatok Nyakvágós eseményt, de az csak informatikai hiba volt, így pontokat NEM gyűjthettek és a „szokásos körítés”-t se keressétek idén. Nevezni a szokásos felületen tudtok. Aki mind a 4 távot teljesítette, ajándékcsomagot kap. Ezt 30.-án a helyszínen tudjátok átvenni.

Tehát, 30.-án futhattok/tekerhettek, de ami NEM lesz:
- verseny
- tömeg rajt
- befutóérem
- gyerek futam
- kísérő rendezvények
- frissítés a pályán
- célfotó
- eredményhirdetés
- focikupa

Ami viszont LESZ
- QR kódos egyéni időmérés
- 8-10 között egyéni indulás
- a célban frissítés (saját pohárba)
- zsíros/vajas kenyér
- zuhanyzási lehetőség
- találkozás a futó barátokkal

Jó felkészülést és további jó sportolást mindenkinek!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük