Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. augusztus 25. (vas)nincs adatVeresegyházTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Nyári Mikulás Futás a Veresi Fenyvesben
2019. augusztus 25-én 14-19 óráig

Mert a zoknik kiürültek, sőt talán ki is lyukadtak a Karácsony óta eltelt idő alatt.

Tenni szeretnénk ez ellen az évnek ebben az időszakában is, mert ilyenkor is sokan szorulnak hosszabb-rövidebb ideig segítségre.

A futást és mozgást szerető, ezért garantáltan jószívű emberek népes táborát szeretnénk megszólítani és hívni erre a szándékunk szerint, vidám és nemes célt szolgáló eseményre.

Részvételi díj: Tetszőleges számú konzervet vagy új gyermek, női és férfi zoknit várunk tőletek a nyári mikulás jelképes zsákjába.

Helyszín: a Fenyvesben, az emlékműnél (Fenyves u.)

Pálya: a Fenyvesben egy jól kijelölt 2 km-es terep körön

Amit pedig ígérni tudunk nektek, az adományozás jóleső érzésén kívül, a nagyszerű környezet, jó hangulat, a sportélményen kívül a helyszínen a futott kilométert regisztrálók részére frissítést és emlékérmet (az első 200 regisztráltnak) a tetszés szerinti táv végén.

Továbbá minden regisztrált kilométer után az egyesület és támogatói további 10 Ft/km összegben támogatják a partner szervezetet.

Szervezők:
Veresiek Mozgásáért Egyesület (Veresi Futókör) és a

Veresegyház Kistérség ESÉLY Szociális Alapellátási Központ, akik család és gyermekjóléti szolgáltatást és szociális alapellátást végeznek a Veresegyházi Kistérség kilenc településén. Az általuk támogatott rászorulók javára szervezzük jótékonysági céllal ezt a közösségi futó eseményt.

Az ESÉLY munkatársainak szakmai hozzáértése és odaadó munkája a garancia, hogy adományaitok a megfelelő helyre kerülnek. Az Ő véleményüket kikérve döntöttünk arról, hogy mi kerüljön a Mikulás puttonyába.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük