Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. augusztus 25. (vas)nincs adatVeresegyházTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Nyári Mikulás Futás a Veresi Fenyvesben
2019. augusztus 25-én 14-19 óráig

Mert a zoknik kiürültek, sőt talán ki is lyukadtak a Karácsony óta eltelt idő alatt.

Tenni szeretnénk ez ellen az évnek ebben az időszakában is, mert ilyenkor is sokan szorulnak hosszabb-rövidebb ideig segítségre.

A futást és mozgást szerető, ezért garantáltan jószívű emberek népes táborát szeretnénk megszólítani és hívni erre a szándékunk szerint, vidám és nemes célt szolgáló eseményre.

Részvételi díj: Tetszőleges számú konzervet vagy új gyermek, női és férfi zoknit várunk tőletek a nyári mikulás jelképes zsákjába.

Helyszín: a Fenyvesben, az emlékműnél (Fenyves u.)

Pálya: a Fenyvesben egy jól kijelölt 2 km-es terep körön

Amit pedig ígérni tudunk nektek, az adományozás jóleső érzésén kívül, a nagyszerű környezet, jó hangulat, a sportélményen kívül a helyszínen a futott kilométert regisztrálók részére frissítést és emlékérmet (az első 200 regisztráltnak) a tetszés szerinti táv végén.

Továbbá minden regisztrált kilométer után az egyesület és támogatói további 10 Ft/km összegben támogatják a partner szervezetet.

Szervezők:
Veresiek Mozgásáért Egyesület (Veresi Futókör) és a

Veresegyház Kistérség ESÉLY Szociális Alapellátási Központ, akik család és gyermekjóléti szolgáltatást és szociális alapellátást végeznek a Veresegyházi Kistérség kilenc településén. Az általuk támogatott rászorulók javára szervezzük jótékonysági céllal ezt a közösségi futó eseményt.

Az ESÉLY munkatársainak szakmai hozzáértése és odaadó munkája a garancia, hogy adományaitok a megfelelő helyre kerülnek. Az Ő véleményüket kikérve döntöttünk arról, hogy mi kerüljön a Mikulás puttonyába.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük