Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. jún. 27. (szo)
2020. jún. 28. (vas)
2 naposnincs adatOrfűTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Információ szülőknek az Orfű KIDS futamokról: alább láthatjátok, hogy mely korosztály rajtjait mikorra tervezzük - mindkét napon ugyanazokban az időpontokban indulnak a Kids futamok.

- 12:05 és 12:20 között - 4-6 évesek rajtjai
- 12:35 és 12:50 között - 7-9 évesek rajtjai
- 13:05 és 13:20 között - 10-12 évesek rajtjai
- 13:35 - 13-14 évesek rajtja
- 14:05 - 10-13 Kids COMPETITIVE fiúk rajtja (max. 50 fő)
- 14:20 - 10-13 Kids COMPETITIVE lányok rajtja (max. 50 fő)

Jövő évtől bevezetésre kerül a gyermekeknél is a versenyzői kategória. A Competitive futamok ugyanazon a pályán kerülnek megrendezésre, mint a 13-14 évesek versenye, a különbség az, hogy a Competitive futamok legjobbjai szerezhetnek kvalifikációt a 2020-as Kids Világbajnoskágra.

Díjazás a 10-13 éves Kids competitive futamokban-, valamint a 13-14 évesek futamaiban indulók lányoknak és fiúknak van.

Minden Kids versenyen induló Kids Finisher pólót és érmet, valamint Kids Trifecta szeletet kap a célban - Orfűn szombaton a zöld, vasárnap a piros Kids Trifecta szeletet kapják a célbaérkezők.

Nagyon fontos, hogy a szülők ellenőrizzék, hogy a szombati, vagy a vasárnapi versenynapra regisztrálják a gyerkőcöt, módosítás gyermekeknél csak a helyszínen lehetséges 10 EUR szervizdíj ellenében!

A regisztrációt erre az eseményünkre 2019. dec. 16-án nyitjuk.

Kids futamok esetében kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges! Nem muszáj a regisztráció végén fizetni, a regisztrációról szóló visszaigazoló e-mail tartalmaz egy bankkártyás fizetésre vonatkozó linket, melyet egyszer tudtok használni. A befizetésre 1 munkanap áll rendelkezésre!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük