Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. október 21. (szo), 13:30max. 21kmKaposvárTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Ismét Országfutás. Egy új útvonalon. László Bokor után szabadon: 4 tó futás! A táv nagyjából egy félmaraton. Az útvonal: Városliget, Tokaji Parkerdő, Töröcskei Tó, Gyertyános. A környező, könnyen megközelithető erdőinket vesszük célba. Szintidő nincs! Mindenkit megvárunk. Gyülekező 13.30-tól a Kossuth téren, indulás 14.00-kor. A célunk egy kellemes délutánt eltölteni együtt. Azt gondolom, hogy teljesíthető a táv annak, aki már futott ilyen vagy hasonló távon. Ha van rá igény esetleg egy rövidebb, Gyertyánost kihagyó kisebb kör is szóba jöhet. A pontos útvonalat reményeim szerint a jövő héten térkép formájában is ide tudom csatolni. A futás után a Fuszekli Kaposvár szervezésében lehetőség lesz egy előadás keretében találkozni egy ismert ultrafutóval Márkus István Öcsi-vel, aki életéről, versenyeiről tart előadást a Katolikus Gimnáziumban 18.00 kezdettel.
Frissités egyéni, természetesen a források friss vizet adnak Nekünk. Bátran jelentkezzenek bringások is, akik kisérnének Minket. A létszám követése érdekében szeretném, ha jeleznétek részvételi szándékotokat az eseményre.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük