Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 17. (vas), 09:00nincs adatZalaegerszegTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Immár hagyomány, hogy még a versenyt megelőzően egy kisebb-nagyobb csapat végigfutja az MMM útvonalát (részben szervezői indíttatásból, pl. pályajelölések ellenőrzése céljából).

Kiváló alkalmat nyújt mindez a pályát még nem ismerők számára, hogy felmérjék a terepet, de a rutinos hegyimaratonistáknak is nagyszerű alkalom, hogy ráhangolódjanak az esemény hangulatára. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, aki teheti, vegyen részt rajta!

A rendező Zalaegerszegi Triatlon Klub idén december 17-én vasárnap rendezi a pályabejáró futását, melyre szívesen várunk minden érdeklődőt. A futás 9-kor indul, találkozó az uszoda épülete előtt. A futás tempója úgy lesz megválasztva, hogy mindenkinek kényelmes legyen. Lehetőség van a teljes útvonal teljesítésére is, de persze korábban is ki lehet szállni. A jó hangulat viszont minden esetben garantált! :)

Találkozó tehát december 17-én, vasárnap 9 órakor az uszodánál!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük