Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

futónaptár nyereményjáték nevezés

Futás info

futónaptár
vége2019. június 5. (sze)5 / 10kmBudapest, Hősök tereTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

PÁLYABEJÁRÁS – NEMZETI FUTÁS

Azt gondoltuk, hogy a szokásos, június 5-i belső körös futás helyett kicsit feltérképezzük a június 8-ai Nemzeti Futóverseny pályáját. Új pálya ez, nem is akármilyen. Olyan pálya, ami minden alkalommal szemet kápráztató és sosem unalmas, hiszen a rajt és a cél a város egyik monumentális látványossága, a Hősök tere.

Támogatjuk, hogy ne csak a félmaratonok és maratonok legyenek a középpontban. Szükség van az 5 és 10 kilométeres versenyekre a kezdő futók számára: a kisebb lépésektől kell haladni a nagyobb távok felé! De a gyors lábúak számára is elengedhetetlen, hiszen egy gyors hosszútávú verseny egyik fontos felkészülési eleme az 5 és 10 kilométeres tempózás. Ez pedig versenykörülmények között sokkal jobban kivitelezhető.

Ráadásul mostanában sok verseny után halljuk az indulóktól, hogy nem számítottak az emelkedőre, a fordítókra, az úthibákra, hiába teszik közzé minden versenykiírásban a pálya- és szintrajzokat. A pálya ismerete pedig befolyásolhatja a teljesítményt, márpedig ez egy gyors pálya, nem árt kihasználni! A tapasztalat azt mutatja, hogy a legjobb rákészülés a pályabejárás. Erre szeretnénk nektek egy közösségi futás keretein belül lehetőséget biztosítani, ahol a versennyel kapcsolatos kérdéseket, tudnivalókat is át tudjuk beszélni és nem utolsó sorban gyönyörködünk a városban – nem versenytempóban!:)

Várunk mindenkit szeretettel a Hősök terénél……

Nemzeti Futóverseny
Fuss POLAR Nagyköveteinkkel a Nemzeti Futóversenyen

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük