Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. április 19. (vas)0.5 / 5.6 / 11.2kmOrfűTovábbi infoCímke , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

🦊🐑🌹🥀🐍👑 "Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." 🥀❤️
(Antoine de Saint-Exupéry. A kis herceg.)
🧙‍♂️🧜‍♀️🧚‍♀️🧞‍♂️🧶👑🦄💐🌹
A futamot a két helyen rendezzük meg, az országos nagy futam Balatonvilágoson a Levender Terasznál. A kisebb körünk Pécsen, vagyis Orfűn a szabad strandon. Nevezhető: futás, kerékpár és túra, gyermekfutam. A kerékpáros kör nem össznépi rajtos, kizárólag egyéni vagy csapatos indulás, nem fix időpontban. A futás 11,2 km (7 mérföld) 5,6 km és 500 m gyerekkör. Részletek november elején és az online nevezés is indul hamarosan.
A Red Hot Run Group szervezésében... a 3D érem tervezője, kitalálója, szerkesztője Dr. Gábor Keserű
Az orfűi helyszín a szabadstrandon lesz. Szervező Farkas Ádám pécsi futónagykövetünk, minden infóval őt keressétek! 🧙‍♂️🧜‍♀️🧚‍♀️🧞‍♂️🧶👑🦄💐🌹 Segítők, Staff jelentkezését várjuk!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük